Icon

ALOTT Adventures i Australien

Australien er spækket med oplevelser, du bare ikke vil være foruden, men hvad vil du se – hvordan kommer du fra a til b og hvor skal du sove?

Det kan være utrolig uoverskueligt at få planlagt en tur rundt i Australien som er 177 gange større end Danmark. Der er så mange ting man gerne vil se og naturen og klimaet er anderledes afhængig af hvor i Australien du er undervejs-

Hvad er det bedste valg? Man vælger at tage en ALOTT Adventure oplevelsestur, og nyder at det meste er arrangeret!

Særligt hvis du rejser alene, er det en god måde at møde andre unge på.

Grupperne er mellem 6-30 personer af forskellige nationaliteter, som alle bare vil have den ultimative oplevelse og få så organiseret en tur som man kan.

De fleste ture starter en gang i ugen – kontakt os for specifikke datoer. Vi har en udvalgt tur som vi promoter, da den er på 14 dage og tager dig op eller ned af hele østkysten – de flestes favorit.

Der er også mulighed for andre ture – kontakt os og så tager vi en snak om dine muligheder.

KORT FORTALT

Pris fra: 3.600,-
Alder: 18-30
Kvalifikationer: Glad og udadvendt
Varighed: 5 dage
Ankomst: Året rundt
Løn: Nej
Max deltagere: -
Bør bookes: Gerne 3 mdr inden afrejse
*** TILMELD DIG HER ***
Linda

Kontaktperson: Linda

 
  • 74 42 11 88

Alott Greener

Vi kan anbefale..

Hvis du ønsker at se rejseplanen dag for dag – så følg linket. Teksten er på Engelsk, så har du problemer med at forstå det hele, så kontakt os gerne, så skal vi nok hjælpe dig videre.

14 day Island Suntanner ink. reef - Pris: 17.700 kr.

Denne 14 dages tur op langs den australske østkyst går fra Sydney i syd og hele vejen op til Cairns i nord. Og er spækket med oplevelser (turen kan bookes omvendt, hvis det ønskes).

Lær at surfe ved Crecent Head, oplev en 2 dages 4WD Safari på Fraser Island, oplev livet på en outback farm, tag solbad, snorkel og svøm ved og i det smukke azurblå vand omkring Whitsundays øerne. En perfekt kombination af aktiviteter og afslapning!

Prisen inkluderer aktiviteter, rejse, overnatning og størstedelen af måltiderne. På denne action spækkede tur tilbagelægger du 3200 km spændende oplevelser - her får du rigtig meget for pengene.

Denne tur ændrer pr 01/04/19 navn til 14 Day East Coast Beaching – du kan læse mere om den her.


Har du ikke så meget tid – men ønsker at se så meget som muligt så har vores samarbejdspartner nogle små kortere ture der bestemt også kan anbefales – tag et kig her:

5 day Rock ’n’ Canyon

6 day Tropical Suntanner

9 day Outback Gem


Værd at vide

  • ALOTTs grupperejser er baseret på, at man mødes i landet, hvor turen starter. Gruppen består af deltagere fra andre dele af verden, så du kan være den eneste dansker.

Flere muligheder

Er du ikke helt faldet for nogle af vores anbefalede ture, skal du være velkommen til at kigge i Top Decks katalog her – finder du præcis den tur du drømmer om, så kan du selvfølgelig bestille den gennem os til samme pris, som du ville kunne få den til ved Topdeck. Så kan du få den gode service på dansk!

Kan med fordel kombineres med