Icon

ALOTT Adventures i New Zealand

New Zealand er spækket med oplevelser du bare ikke vil være foruden.

New Zealand har så meget at tilbyde, og hvordan får du lige organiseret at få set så meget som muligt? Du vælger at tage en ALOTT Adventure oplevelsestur, og nyder at det meste er arrangeret for dig!

Særligt hvis du rejser alene, er det en god måde at møde andre unge på.

De fleste ture starter en gang i ugen – kontakt os for specifikke datoer.

Grand Kiwi - Pris : 19.000 kr. (kursafhængig)

Denne tur kan tages fra Auckland til Christchurch eller omvendt. Tag gerne en snak med os om den bedste vej for dig - afhængig af din videre rejse.

På denne 19 dages rundrejse på New Zealand, udforskes både Nord og Sydøen. Du vil her opleve alt fra azur blåt vand med rig mulighed for at snorkle, en katamaransejlads og at overnatte i en Maori Marae (et helligt hus for Maorier).

KORT FORTALT

Pris fra: 19.000,-
Alder: 18-30
Kvalifikationer: Glad og udadvendt
Varighed: 18 dage
Ankomst: Året rundt
Løn: Nej
Max deltagere: -
Bør bookes: Gerne 3 mdr inden afrejse
*** TILMELD DIG HER ***
Linda

Kontaktperson: Linda

 
  • 74 42 11 88

Alott Greener

Du skal smage vin i det berømte Malborough område og overnatte på en cruise ved Milford Sound – det mest øde beliggende resort og alligevel det smukkeste sted på hele New Zealand.

Queenstown – et must for adrenalin junkies, kommer man heller ikke udenom. Og når du har oplevet naturen, bjergene og følt at du nærmest var en del af ringenes herre – så har du tilbagelagt næsten 5000 km.

Rock The boat - inkluderet i prisen
Her kommer du til søs på en gammel bilfærge, der er blevet moderniseret til at kunne have overnattende gæster. Dette er en unik måde at opleve ”Bay of Islands" på og se stjernerne i fri natur. 

Der er et væld af aktiviteter på båden som lerdueskydning, mulighed for kajaksejlads og at snorkle de steder, hvor båden gør stop. Der afholdes Barbecue night, hvor I griller det, I selv har fanget (bare rolig de har en backup plan, hvis I er uheldige).

OBS! Topdeck oplyser at alle ture tilbydes til en lavere pris, hvis du bestiller den igennem ALOTT end ved at købe den hos Topdeck New Zealand!


*** TILMELD DIG HER ***


Tilmelding og betaling
For at vi kan udstede en open dated voucher til dig på denne oplevelse, kræver det at vi har modtaget din betaling. Det kan du gøre nemt via vores online betaling.

Eventuelle ubrugte aktiviteter refunderes ikke.

Annulleringsregler
Annullering 45 dage eller mere før startdato: programprisen refunderes fratrukket gebyr 3.000 kr
Annulleringer mindre end 45 dage før startdato: ingen refundering.

Værd at vide

  • ALOTTs grupperejser er baseret på, at man mødes i landet, hvor turen starter. Gruppen består af deltagere fra andre dele af verden, så du kan være den eneste dansker.

Flere muligheder

Er du ikke helt faldet for nogle af vores anbefalede ture, skal du være velkommen til at kigge i Topdecks katalog her – finder du præcis den tur du drømmer om, så kan du selvfølgelig bestille den gennem os til samme pris, som du ville kunne få den til ved Topdeck - og stadig få den søde service fra Linda hos ALOTT.

Kan med fordel kombineres med