Icon

Cowboy kursus i Australien

Synes du at tanken om at vågne op på landet, drikke 'billytea', sadle din hest og ride ud i bakkerne i den Australske outback lyder lækkert?

Så kan ALOTT tilbyde dig muligheden for at leve som australsk jackaroo (cowboy) på Leconfields 5 dages Jackaroo/Jillaroo kursus.

Du vil sammen med andre unge mennesker opleve livet som Cowboy på en ægte Australsk farm, hvor der drives kvæg på hesteryg.

Der kastes med lasso, brændemærkes kalve og kastreres får, bygges hegn, der holder i 100 år  – alt dette samtidig med at man har det sjovt og hygger sig ved bålet om aftenen med andre unge fra hele verden.

Ejeren af farmen, Tim, går op i Natural Horsemanship, og på udvalgte datoer er der særlig fokus på dette emne. 

Du kan vælge blot at tage dette 5 dages kursus for sjov, men der er også gode chancer for at finde job på landet i Australien efterfølgende. Der er ingen decideret job-garanti, men mulighederne for at finde job er bedre nu end de har været længe.

Vi kan anbefale at du tager dette kursus sammen med Work & Travel pakken, så du får det bedste fra begge verdener Down Under - by og land. 

KORT FORTALT

Pris fra: 4.300,-
Alder: 18+
Kvalifikationer: Glad og udadvendt
Varighed: 5 dage
Ankomst: Året rundt
Løn: Nej
Max deltagere: -
Bør bookes: Gerne 3 mdr inden afrejse
*** TILMELD DIG HER ***
Linda

Kontaktperson: Linda

 
 • 74 42 11 88

Hvad er Jackaroo og Jillaroo?

En jackaroo er en ung mand - kvinde kaldes jillaroo - der arbejder på en får- eller kvægstation, for at få praktisk erfaring med de færdigheder, der er nødvendige for at blive ejer, tilsynsførende, leder mv. på en farm i Australien. 

Ordet stammer fra Queensland, Australien i det 19. århundrede, og er stadig i brug i Australien og New Zealand i det 21. århundrede. Dens oprindelse er uklart, selv om den er stærkt forankret i australsk kultur og i de australske cowboy traditioner.

Hvad skal der ske?

Du arrangerer ankomst til Tamworth om søndagen inden programstart, som altid er mandag. Vi anbefaler en overnatning på YHA i Tamworth, da det er her du samles op næste morgen. 

Mandag til fredag
Du vil blive afhentet foran vandrerhjemmet ca. klokken 9 og blive kørt ud på farmen, som vil være dit hjem de næste 5 dage. Du vil sammen med de andre deltagere bo fuldstændig autentisk, som en australsk cowboy rookie.

I vil ride, drive kvæg og får, lave mad over åben ild, og få en masse viden om landbrug og livet på landet Down Under. Fredag aften vil I, efter en hyggelig afskedsmiddag på den lokale pub i Tamworth, blive sat af ved vandrehjemmet YHA. Da de ofte fyldes op til weekenden, kan det være en god ide at booke en overnatning her på forhånd, så du ikke bliver afvist sent fredag aften fordi alt er optaget.

Hvor kommer jeg hen?
Når kurset er slut, er det op til dig, hvad du så vil.
Du kan fortsætte din rejse – være turist og holde ferie eller begynde at tænke på at tjene penge.

Du har job-service tilknyttet gennem Work & Travel med login, og mulighed for at søge job blandt de muligheder, de har slået op, hvis du har kombineret disse to programmer.

Nogle finder selv et job på vejen videre, andre vender tilbage til Sydney og finder jobs her. Uanset hvad du vælger, så har du noget erfaring med i din rygsæk, som du kan gøre brug af på din rejse.

Er du blevet bidt af livet på landet, vil du med hjælp fra personalet på træningsfarmen få en liste over mulige arbejdsgivere i området samt en anbefaling, som bevis på dine nye færdigheder. Der er ingen jobgaranti, men chancerne er gode da Tim har et stort netværk og er lidt af en lokal berømthed. 

Hvad får du ud af det?

Inkluderet  i programprisen er:

 • ALOTT Inclusive
 • Transport til/fra  farmen fra YHA Tamworth
 • Aktiviteter: Ikke kun hesteridning med også nyttig viden om landlivet samt færdigheder som lassokastning, drivning af dyr, indhegning og vedligeholdelse – disse bruges på næsten alle farme, så det er meget nyttigt
 • Gennemgang af farmredskaber/værktøj og nyttig mekanik
 • Kost og logi, midt i den skønneste natur
 • Du får information om Australien og hvad man kan forvente af livet på landet, da det ofte er varmt, beskidt og man arbejder hårdt. De kan guide dig i den rigtige retning mod jobs, og giver dig gerne en reference du kan gøre brug af når du skal søge jobs

Ikke inkluderet:

 • Transport til Tamworth – eksempel togbillet ca. 45 AUD fra Sydney
 • 1 nat før og efter kurset på YHA i Tamworth ca. 60 AUD
 • Transport videre på din rejse efter endt kursus

Læs her om Lines vilde oplevelser i den australske outback!

Startdatoer

2020

Januar: 13., 27.
Februar: 10., 24.
Marts: 9., 23.
April: 6., 20.
Maj: 4., 18.
Juni: 1.
Juli: 6.
August: 24.
September: 7., 21.
Oktober: 5., 19.
November: 2., 16., 30.

Klima og bæredygtighed

Vores partner i Australien opfordrer til en bred vifte af miljøvenlige gøremål f.eks.

 • Anvender solceller
 • Gror deres egne økologiske grønsager
 • Køber kun etisk produceret kød
 • Genanvender alt de kan
 • Dyrker miljø-rigtigt landbrug


PRIS 2020: 4300 kr.

Tilmelding og betaling
Så snart vi har modtaget din indbetaling, kan vi reservere din plads på cowboy-kurset. 
Beløbet kan du overføre til os meget nemt via vores online betaling.

Du kan betale online via linket, hvis du har fået bekræftet af vores rejsekonsulenter, at der er plads på den ønskede startdato.

*** TILMELD DIG HER ***

Annulleringregler

 • Annullering 30 dage eller mere før startdato: Programprisen refunderes fratrukket 50 %
 • Annulleringer mindre end 30 dage før startdato: ingen refundering.

Kan med fordel kombineres med

Tjek disse billeder fra Farm Kursus OZ