Icon

JACKAROO farm kursus - AUSTRALIEN 

Synes du at tanken om at vågne op på landet, drikke 'billytea', sadle din hest og ride ud i bakkerne i den Australske outback lyder tiltalende?

Så kan ALOTT tilbyde dig muligheden for at leve som australsk jackaroo (cowboy) på Leconfields 5 dages Jackaroo kursus.

Du vil sammen med andre unge mennesker opleve livet som Cowboy på en ægte Australsk farm, hvor der drives kvæg på hesteryg.

Der kastes med lasso, brændemærkes kalve og kastreres får, bygges hegn, der holder i 100 år  – alt dette samtidig med man har det sjovt og hygger sig ved bålet om aftenen med andre unge fra hele verden.

Du kan vælge blot at tage dette 5 dages kursus for sjov. Ejeren af Leconfield, hvor kurset afvikles, har informeret om, at der er gode chancer for at finde job på landet i Australien efterfølgende. De tilbyder ikke job garanti, men mulighederne bedre nu end de har været længe.

Arbejdsgivere kontakter jævnligt træningsfarmen for at få løs arbejdskraft. Derfor anbefaler vi dette kursus sammen med Work & Travel Australien, da man så får det bedste fra begge verdener. 

KORT FORTALT

Pris fra: 4.300,-
Alder: 18+
Kvalifikationer: Glad og udadvendt
Varighed: 5 dage
Ankomst: Året rundt
Løn: Nej
Max deltagere: -
Bør bookes: Gerne 3 mdr inden afrejse
*** TILMELD DIG HER ***
Linda

Kontaktperson: Linda

 
 • 74 42 11 88

Hvad skal der ske?

Om du tager Jackaroo kurset alene eller som et tillæg til vores Work & Travel pakke i Australien anbefaler vi at du arrangerer ankomst til Tamworth om søndagen inden din program start som altid er mandag.Vi anbefaler en overnatning på YHA i Tamworth da det er her du samles op næste morgen.

Mandag til fredag
Du vil blive afhentet foran vandrehjemmet klokken 9 og blive kørt ud på Leconfield som vil være dit hjem de næste 5 dage. Du vil sammen med de andre deltagere bo fuldstændig autentisk som en australsk cowboy.

I vil ride, drive kvæg og får, lave mad over åben ild, og få en masse viden om landbrug og livet på landet Down Under. Fredag aften vil I efter en hyggelig afskedsmiddag på den lokale pub i Tamworth blive sat af ved vandrehjemmet YHA. Da de ofte fyldes op til weekenden, kan det være en god ide at booke en overnatning her på forhånd, så du ikke bliver afvist sent fredag aften pga at der er booket ud.

Hvor kommer jeg hen?
Når kurset er slut, er det op til dig, hvad du nu vil.
Du kan fortsætte din rejse – være turist og holde ferie eller begynde at tænke på at tjene penge.

Du har job-service tilknyttet gennem Work & Travel med login, og mulighed for at søge job blandt de muligheder, de har slået op, hvis du har kombineret disse to programmer.

Nogle finder selv noget på deres vej, andre vender tilbage til Sydney og finder jobs her. Uanset hvad du vælger, så har du noget erfaring med i din rygsæk, som du kan gøre brug af på din rejse.

Er du blevet bidt af livet på landet vil du med hjælp fra personalet på træningsfarmen få en liste over mulige arbejdsgivere i området samt en anbefaling med som bevis på dine nye færdigheder. Der er ingen jobgaranti, men chancerne er gode da Tim, ejeren, har et stort netværk og er lidt af en lokal berømthed. 

Hvad får du ud af det?

Inkluderet  i programprisen er:

 • Transport til/fra  farmen fra YHA Tamworth
 • Aktiviteter: Ikke kun hesteridning med også nyttig viden om landlivet samt færdigheder som lassokastning, drivning af dyr, indhegning og vedligeholdelse – disse bruges på næsten alle farme, så det er meget nyttigt
 • Gennemgang af farmredskaber/værktøj og nyttig mekanik
 • Kost og logi, midt i den skønneste natur
 • Du får information om Australien og hvad man kan forvente af livet på landet, da det ofte er varmt, beskidt og man arbejder hårdt. De kan guide dig i den rigtige retning mod jobs, og giver dig gerne en reference du kan gøre brug af ved jobsøgning, når du skal søge jobs

Ikke inkluderet:

 • Transport til Tamworth – togbillet ca. 45 AUD afhængig af hvor i Australien du rejser fra, oplyste pris er Sydney
 • 1 nat før og efter kurset på YHA i Tamworth ca. 60 AUD
 • Transport videre på din rejse efter endt kursus

Læs her om Lines vilde oplevelser i den australske outback!

Startdatoer

Startdatoer 2017 Startdatoer 2018
November: 20. Januar: 15. + 29.
December: 4. Februar: 12. + 26.
  Marts: 12. + 26.
  April: 9. + 23.
  Maj: 7. + 20.
  Juni: 4.
  Juli: 2.

PRIS 2017: 4300 kr.

Tilmelding og betaling
For at vi kan reservere en plads til dig, på cowboy kurset, kræver det at vi har modtaget din betaling for programmet. Det kan du overføre til os meget nemt via vores online betaling.

*** TILMELD DIG HER ***

Annulleringregler

 • Annullering 30 dage eller mere før startdato: Programprisen refunderes fratrukket 50 %
 • Annulleringer mindre end 30 dage før startdato: ingen refundering.

Kan med fordel kombineres med

Tjek disse billeder fra Farm Kursus OZ