Icon

JAPAN XPLORER - dag for dag

Dag 1: Tokyo, Japan

Så er du i Tokyo! Mød gruppen, og I har i dag en dagstur i byen. I besøger et af Tokyos ældste seværdigheder, Sensoji templet. Dans under de gigantiske røde lanterner og gå langs den nærliggende 500 år gamle Nakamise gade, hvor boderne sælger traditionel mochi og geta. Snig dig ind i den massive menneskemængde i Shibuya, hvor verdens mest kendte vejkryds hver dag på imponerende vis forceres af tusindvis af folk (ja det er det fra Fast & Furious). Prøv både high-speed sushi og traditionelle japanske crepes. Husk også at tage en selfie med en af byens mange Harajuku piger eller drenge inden dagen slutter.

Inkluderet: Dagstur og aftensmad

Dag 2: Tokyo

I dag har du en fridag i Tokyo. Du kan evt. besøge Imperial Palace og de unikke og smukke haver omkring. Om aftenen kan du opleve Tokyos natteliv i karaoke bar, natklubber og restauranter.

Inkluderet: Morgenmad

Dag 3 – Tokyo

Hit the ground running på din sidste dag i Tokyo. Endnu en fridag i Tokyo! Hvorfor ikke besøge  det gladeste sted i verden - Tokyo Disneyland? Eller taget et smut over til Odaiba, den menneskeskabte ø i Tokyo Bay eller tjek Akihabara, hvor butikker vil være et hit for alle anime fans og gamere. Besøg Tsukiji fiskemarkedet og opdag betydningen af frisk sushi. For dit historie-fix og besøg Tokyo Edo Museum.

Måske I vil som gruppe ud at spise om aftenen, så kunne en tur til Robot Restauranten være en ide.

Inkluderet: Morgenmad

Dag 4 – Tokyo til Takayama

Denne morgen starter på et bullet train (der kører med 320 kilometer i timen). Derefter går turen videre med et lidt mere roligt tog over de betagende japanske alper. Prøv en perfekt pakket bento boks til frokost for maksimal instagrammable cuteness. Natten tilbringes på en ryokan - en traditionel japansk kro.

Inkluderet: Morgenmad, togbillet og indgang til Hida Folk village

Day 5: Takayama

Start din morgen på riverside markedet før et besøg i Takayama Jinya - den sidste tilbageværende regeringsbygning fra Samurai og Shogun tiden. Skyld det hele ned med en tur på sake bryggeri før eftermiddagens besøg i Hida No Sato folkets landsby.

Inkluderet: Morgenmad, halv dagstur i Takayama og indgang til Sake Brewery

 

Dag 6 – Takayama til Hiroshima via Miyajima

På vejen til Hiroshima skal i forbi Miyajima, en ø hvor vilde hjorte lever. SÅ SØDT!

Inkluderet: Morgenmad og færgebillet

Dag 7 – Hiroshima til Osaka

Inden I tager fra Hiroshima skal i besøge ”Hiroshima Peace Memorial Park” og museum. Det omhandler anden verdenskrig hvor Japan blev ramt af atombombe. Så går turen til Osaka.

Inkluderet: Morgenmad, aftensmad og indgang til park og museum

Dag 8 - Osaka til Kyoto

I dag skal du til Japans traditionelle hovedstad, Kyoto. Kyoto er hjemsted for over 2000 templer og helligdomme, og i dag vil du besøge den smukke ”Fushimi Inari Shrine”.

Inkluderet: Morgenmad og indgang til Fushimi Inari Shrine

Dag 9 – Kyoto

Dagen starter med en guidet tur af Kyoto. Find din indre zen i Kinkakuji Golden Pavillion og Ryoan-ji parken, alt sammen før frokost. Om eftermiddagen skal du afsted til Nijo Castle for at få dit samurai fix.

Inkluderet: Morgenmad og Kyoto bytur

Dag 10 – Kyoto

En fridag til sjov og ballade. Kom ud fra byen og besøg den fascinerende Arashiyama bambus skov, eller tag en dagstur til Nara, hvor du uden tvivl vil møde en af de mange rådyr i byens gader. ´Klæd dig ud som en Geisha eller tag til japansk ølsmagning.

Inkluderet: Morgenmad

Dag 11 – Kyoto

Igen en fridag til at gøre hvad du lyster. Der er fælles aftensmad.

Inkluderet: Morgenmad og aftensmad

Dag 12 – Kyoto

Sidste dag sammen med gruppen – Udveksle numre og sige farvel. Måske din tur går til Osaka via tog, hvor du har en overnatning eller to.

Det er svært at få flybillet hjem fra Kyoto – Kontqakt os og hør nærmere.

Inkluderet: Morgenmad