Icon

PHILIPPINES XPLORER

Vi ved, at det sommetider kan føles som et stort skridt at rejse til et nyt land. Men det er derfor VI er her.

Alt på denne tur er komplet arrangeret for dig. Vi henter dig i lufthavnen, sørger for indkvartering og al transport, samt alle de små ting, der skal til, for at DIN tur til Filippinerne bliver fantastisk. Så det eneste du skal koncentrere dig om er:

At se de fascinerende seværdigheder, udforske de skønne strande, pjaske rundt i vandoverfalden, svømme med hvalhajerne, snorkle i det krystalklare vand, opleve filippinsk kultur og nyde nogle af de bedste solnedgange i dit liv. Møde de lokale, udforske grotterne i kajak, springe ud fra klipperne, slappe af i en lagune og forkæle dig selv med lækkert mad og fest hele natten igennem.

It's time to leave!

KORT FORTALT

Pris fra: 14.500
Alder: 18-35
Kvalifikationer: Positiv, åben & social
Varighed: 12 dage
Ankomst: Hele året rundt
Max deltagere: 15
Bør bookes: Gerne 3 mdr inden afrejse
*** TILMELD DIG HER ***
Linda

Kontaktperson: Camilla

 
 • 74 42 11 88

GENEREL INFORMATION

Hvor i Philippinerne?
Rejsen starter i Manila, videre til Puerto Princesa, El Nide, Cebu og slutter i Boracay.

Startdatoer

Startdatoer 2018
Januar: 8. + 15. + 22. + 29.
Februar: 5. + 12. + 19. + 26.
Marts: 5. + 12. + 19. + 26.
April: 2. + 9. + 16. + 23. + 30. 
Maj: 7. + 14. + 21. + 28.
Oktober: 1. + 8. + 15. + 22. + 29.
November: 5. + 12. + 19. + 26.
December: 3. + 10. + 28. 

* datoer markeret  som gennemstreget, er allerede fyldt op.

Vær opmærksom på, at der fra juni til september, på grund af monsun sæson, ikke vil være ture på Filippinerne. 

Antal deltagere 
Grupperne er normalt på 12-15 personer – dog kan der af og til være helt op til 20 personer. Inden afrejse modtager du en buddy-liste over dem, du skal rejse med, så I kan skrive sammen inden rejsen, hvis I har lyst.

Ansøgningsfrist

Grupperne bliver hurtigt fyldt op, så søg i god tid, gerne 3-4 måneder før ønsket afrejse. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, for at se om der er tid tættere på afrejse.

Alder
18-35 år 

Er du ældre end 35 og interesseret i denne tur, må du gerne kontakte os, så finder vi en løsning.

 

TUREN DAG-FOR-DAG

Dag 1
Velkommen til Filippinerne. Når du ankommer til Manila lufthavn, vil din gruppeleder vente på dig, og køre dig til stedet, hvor i skal bo. Her får du lov at lande stille og roligt, og kan slappe af ved poolen eller udforske nogle af de lokale seværdigheder, før du møder resten af gruppen til velkomstmiddag og drink.

Dag 2
Alle mødes til morgenmad og et orienteringsmøde. Her får du en fuld beskrivelse af, hvordan din filippinske rejse vil forløbe, inden det er tid til at stige ombord på det første fly. Efter en kort flyvetur vil I ankomme til Puerto Princesa, hvor I efter indkvartering, vil begive jer ud på en rundtur i byen. 

Dag 3
Alle hopper på bussen mod El Nido, hvor dagen vil bydee på god mad og lækre drinks.

Dag 4
Den 4. dag vil gå med udforskning af nogle af Filippinernes mange smukke øer. I en privat båd sejler I rundt og besøger nogle af de fantastiske strande, samt gør stop for at snorkle og sejle i kajak. I besøger også de betagende ”Small and Big Lagoons”, som er nogle af de smukkeste steder på jorden.

Dag 5
Efter et par dage med gang i den, vil denne dag blive brugt på ren afslapning på skønne bounty strande med hvidt sand. Om aftenen vil I blive inviteret til en traditionel filippinsk middag, tilberedt af en dygtig lokal kok. Det hele skal selvfølgelig også spises på den autentiske måde – med hænderne og af blade fra bananpalmerne. 

Dag 6
Alle mand tager bussen tilbage til Puerto Princesa, hvor I tager et hurtigt fly til Cebu. Fra Cebu kører I i bus til Oslob, hjemstedet for hvalhajerne, og jeres hjem for de næste 3 nætter. Efter indkvartering vil der være tid til at udforske området og nyde en lækker middag om aftenen. 

Dag 7
Den 7. dag sejler alle med båden ud til nogle virkelig uforglemmelige oplevelser! Først hopper I i vandet, og snorkler med den store (men meget venlige) hvalhaj - medbring dit undervandskamera. Bagefter sejler I til et nyt sted, for at hoppe i vandet og svømme med tusindvis af sardiner i et ”sardine run” – det vil tage pusten fra dig.

Dag 8 
Endnu en oplevelsesrig dag venter jer, mens I begiver jer af sted for at besøge Moalboals frodige jungle i Cebu. Her vil I opleve fantastiske vandfald og køle af med en svømmetur i søerne, inden I skal ud at rappelle ned af bjergsiderne – en action spækket dag.

Dag 9
Endnu engang hopper I på bussen tilbage til Cebu by, hvor I skal tage det sidste fly på denne tur, og rejse til turens sidste destination – det smukke Boracay. I vil ankomme om eftermiddagen og starte med at udforske stranden, hvor I kan opleve en af de mest fantastiske solnedgange i verden. Derefter er det tid til at tage ud og nyde Borocays beach paties.

Dag 10
På dag 10 tager I til det verdensberømte ”Ariels Point”. Vi vil med kajakker og ved at snorkle, udforske nogle af de smukkeste steder du kan forestille dig. Du har nu chancen – hvis du tør – at springe ud fra en af de mange klipper. Det højeste sted er 15 meter over vandet. Tror du at du har, hvad der skal til?

Dag 11
Den 11. dag skal nydes på havet, på en skøn sejlbåd. I skal sejle på det krystalklare vand og udforsker nogle af de smukke små øer, samt snorkle med flotte fisk og koraller. Du får også chancen for at solbade på dækket og bare nyde livet. Om aftenen vil der være fælles afskedsmiddag og fest. 

Dag 12
Det er på tide at sige farvel og slutte din 12 dages rundrejse. Sammen med din gruppeleder, finder i ud af hvordan vi kan hjælpe dig videre, uanset om du vil udforske Philippinerne mere, skal videre til et nyt land eller bare skal guides hen til lufthavnen og med flyet hjem til Danmark igen.

Hvem er du?

 • Du ønsker en samlet pakke, hvor du får lov at opleve noget af det allerbedste fra Phillipinerne
 • Du ønsker at rejse med den tryghed en gruppe giver
 • Du er social, åben, og positiv
 • Det er en fordel at være nogenlunde god til engelsk

Highlights:

 • Du får en kombineret rejse med alt det bedste fra Philippinsk kultur
 • En super sjov og anderledes oplevelse
 • Dine engelskkundskaber bliver brugt
 • Du får større erfaring med at rejse 
 • Du får forståelse af andre kulturer 
 • Personlig udvikling
 • Guiderne sikrer, at du oplever alt det bedste - også de små hemmelige steder, som du måske ikke selv havde fundet på egen hånd
 • Du vil opbygge venskaber til folk fra forskellige lande

Visum
Alle danskere kan få et gratis turistvisum ved indrejse til Philippinerne på 30 dage. Hvis du planlægger at opholde dig længere tid i landet, kan ALOTT hjælpe dig med at søge om et længerevarende visum – det er dog påkrævet, at du kan fremvise en gyldig udrejsebillet ved indrejse til Philippinerne.

Tryghed
Philippinerne er generelt et sikkert sted med en meget venlig befolkning. På en rejse som denne, er du konstant sammen med andre unge mennesker og fantastiske guider, så der vil derfor ikke være nogen grund til at være bekymret for sin sikkerhed.
Du skal bare slappe af, give den gas og have det sjovt - selvfølgelig som altid med din gode sunde fornuft i rygsækken. Afhentning i lufthavnen er med i prisen – på den måde er du aldrig selv i Filippinerne. 

PRIS

INKLUDERET I PRISEN 14.500 kr.

 • Hjælp til visum
 • Buddy-liste inden afrejse
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomsten til Manila
 • 11 overnatninger
 • Al transport igennem de 12 dage – inklusive 3 indenrigsflyvninger
 • Alle aktiviteter
 • Alt udstyr til aktiviteterne
 • Velkomstmiddag i Manila
 • Informationsmøde omkring Philippinerne og rejsens forløb
 • Privat guide og chauffør
 • Nogle måltider og drinks
 • Support og råd ved videre rejse i Sydøst Asien

 

HVAD ER IKKE INKLUDERET

 • Fly til/fra Philippinerne (ALOTT kan hjælpe dig med tilbud på disse - regn med omkring 8.000-9.000 kr.)
 • Nogle måltider er inkluderet i pakken, de resterende skal man selv betale
 • Vaccinationer 
 • Rejseforsikring (er obligatorisk og du vil blive bedt om at fremvise bevis for din forsikring før du kan starte din rejse – ALOTT hjælper dig med et tilbud på forsikring fra Gouda)

*** TILMELD DIG HER ***

Depositum
Et depositum vil blive opkrævet for, at vi kan arbejde videre med din ansøgning. Depositummet er en del af den samlede pris for dit valgte program, og bliver fratrukket den samlede programpris. Depositummet er ikke en ekstra udgift, men dit første afdrag på programmet.

Du bedes betale dit depositum, når din kontaktperson hos ALOTT bekræfter, at din ønskede startdato er på plads. Depositummet refunderes ikke.

Depositum: 2.000 kr.


Annulleringsregler

 • Annullering 45 dage eller mindre før ankomst: programmets fulde pris betales.
 • Annullering mere end 45 før planlagt afrejse: depositummet + 1000 kr. bortfalder. De faktiske udgifter som ikke refunderes bortfalder også: flybillet, visumgebyr, udgifter til samarbejdspartner, samt allerede betalte depositum.
 • For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.

Kan med fordel kombineres med