Icon

PHILIPPINES XPLORER

Vi ved, at det sommetider kan føles som et stort skridt at rejse til et nyt land. Men det er derfor vi er her.

Alt på denne tur er komplet arrangeret for dig. Vi henter dig i lufthavnen, sørger for indkvartering og al transport, samt alle de små ting, der skal til, for at din tur til Filippinerne bliver fantastisk. Så det eneste du skal koncentrere dig om er:

At se de fascinerende seværdigheder, udforske de skønne strande, pjaske rundt i vandoverfalden, svømme med hvalhajerne, snorkle i det krystalklare vand, opleve filippinsk kultur og nyde nogle af de bedste solnedgange i dit liv. Møde de lokale, udforske grotterne i kajak, springe ud fra klipperne, slappe af i en lagune og forkæle dig selv med lækkert mad og fest hele natten igennem.

It's time to leave!

KORT FORTALT

Pris fra: 12.900 kr.
Alder: 18-35
Kvalifikationer: Positiv, åben og social
Varighed: 12 dage
Ankomst: Året rundt
Løn: Nej - frivilligt
Deltagere: 16
Bør bookes: Gerne 3 mdr inden afrejse
*** TILMELD DIG HER ***
Linda

Kontaktperson: Maria

 
 • 74 42 11 88

Alott Greener

GENEREL INFORMATION

Hvor i Philippinerne?

Rejsen starter i Manila, videre til Puerto Princesa, El Nide, Cebu og slutter i Tagbilaran.

Startdatoer

Startdatoer 2019
Januar: 7. + 14. + 21. + 28.
Februar: 4. + 11. + 18. + 25.
Marts: 4. + 11. + 18. + 25.
April: 1. + 8. + 15. + 22. + 29. 
Maj: 6. + 13. + 20. + 27.
Oktober: 7. + 14. + 21. + 28.
November: 4. + 11. + 18. + 25.
December: 2. + 9. + 28. 


* datoer markeret  som gennemstreget, er allerede fyldt op.

Vær opmærksom på, at der fra juni til september, på grund af monsun sæson, ikke vil være ture på Filippinerne. 

Antal deltagere

Grupperne er normalt på 12-16 personer. Inden afrejse modtager du en buddy-liste over dem, du skal rejse med, så I kan skrive sammen inden rejsen, hvis I har lyst.

Ansøgningsfrist

Grupperne bliver hurtigt fyldt op, så søg i god tid, gerne 3-4 måneder før ønsket afrejse. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, for at se om der er tid tættere på afrejse.

Alder

18-35 år 

Er du ældre end 35 og interesseret i denne tur, må du gerne kontakte os, så finder vi en løsning.

 

TUREN DAG-FOR-DAG

Dag 1
Velkommen til Filippinerne. Når du ankommer til Manila lufthavn, vil din gruppeleder vente på dig, og køre dig til stedet, hvor I skal bo. Her får du lov at lande stille og roligt, og kan slappe af ved poolen eller udforske nogle af de lokale seværdigheder, før du møder resten af gruppen til velkomstmiddag og drink.

Dag 2
Alle mødes til morgenmad og et orienteringsmøde. Her får du en fuld beskrivelse af, hvordan din filippinske rejse vil forløbe, inden det er tid til at stige ombord på det første fly. Efter en kort flyvetur vil I ankomme til Puerto Princesa, hvor I efter indkvartering, vil begive jer ud på en rundtur i byen. 

Dag 3
Her til morgen skal I opleve noget helt unikt, man kun kan finde i Filippinerne. I skal nemlig udforske de underjordiske floder i båd - som blandt andet er på UNESCOs verdensarvs liste.
Alle hopper herefter på bussen mod El Nido, hvor dagen vil byde på god mad og lækre drinks.

Dag 4
Den 4. dag vil gå med udforskning af nogle af Filippinernes mange smukke øer. I en privat båd sejler I rundt og besøger nogle af de fantastiske strande, samt gør stop for at snorkle og sejle i kajak. I besøger også de betagende ”Small and Big Lagoons”, som er nogle af de smukkeste steder på jorden.

Dag 5
Efter et par dage med gang i den, vil denne dag blive brugt på ren afslapning på skønne bounty strande med hvidt sand. Om aftenen vil I blive inviteret til en traditionel filippinsk middag, tilberedt af en dygtig lokal kok. Det hele skal selvfølgelig også spises på den autentiske måde – med hænderne og af blade fra bananpalmerne. 

Dag 6
Alle mand tager bussen tilbage til Puerto Princesa, hvor I tager et hurtigt fly til Cebu. Fra Cebu kører I i bus til Moalboal, jeres hjem for de næste 3 nætter. Efter indkvartering vil der være tid til at udforske området og nyde en lækker middag om aftenen. 

Dag 7
Friske og udhvilede er det tid til at udforske de smukke vandfald i Cebus bjerge. Husk dit kamera, for her er der virkelig mulighed for at få taget billederne alle derhjemme vil blive misundelige over.

Dag 8 
I dag skal I opleve noget enestående! I skal nemlig svømme med de kæmpe store (men meget venlige) hvalhajer. En oplevelse du vil huske for livet. Bagefter skal I igen i vandet, denne gang for at møde en hulens masse sardiner i et "sardine run" der vil tage pusten fra dig.

Dag 9
Endnu engang hopper I på bussen og kører til Argao, for derefter at tage færgen til Tagbilaran. Herefter ankommer I ved jeres hotel i Panglao, Bohol, og bruger aftenen på stranden, hvor I også spiser middag.

Dag 10
Den 10. dag står på Island hopping, hvor I skal besøge en masse små smukke øer. 

Dag 11
På dag 11 besøger I Hinagdanan grotterne og om aftenen er der afslutnings middag.

Dag 12
Det er på tide at sige farvel og slutte din 12 dages rundrejse. Sammen med din gruppeleder, finder I ud af hvordan vi kan hjælpe dig videre, uanset om du vil udforske Philippinerne mere, skal videre til et nyt land eller bare skal guides hen til lufthavnen og med flyet hjem til Danmark igen. 
Vil du direkte hjem, kan dette gøres med fly direkte fra Tagbilaran lufthavn eller hoppe på færgen til Cebu og tage hjem fra Cebu lufthavn.

Hvem er du?

 • Du ønsker en samlet pakke, hvor du får lov at opleve noget af det allerbedste fra Phillipinerne
 • Du ønsker at rejse med den tryghed en gruppe giver
 • Du er social, åben, og positiv
 • Det er en fordel at være nogenlunde god til engelsk

Highlights:

 • Du får en kombineret rejse med alt det bedste fra Philippinsk kultur
 • En super sjov og anderledes oplevelse
 • Dine engelskkundskaber bliver brugt
 • Du får større erfaring med at rejse 
 • Du får forståelse af andre kulturer 
 • Personlig udvikling
 • Guiderne sikrer, at du oplever alt det bedste - også de små hemmelige steder, som du måske ikke selv havde fundet på egen hånd
 • Du vil opbygge venskaber til folk fra forskellige lande

Visum

Alle danskere kan få et gratis turistvisum ved indrejse til Philippinerne på 30 dage. Hvis du planlægger at opholde dig længere tid i landet, kan ALOTT hjælpe dig med at søge om et længerevarende visum – det er dog påkrævet, at du kan fremvise en gyldig udrejsebillet ved indrejse til Philippinerne.

Tryghed

Philippinerne er generelt et sikkert sted med en meget venlig befolkning. På en rejse som denne, er du konstant sammen med andre unge mennesker og fantastiske guider, så der vil derfor ikke være nogen grund til at være bekymret for sin sikkerhed.
Du skal bare slappe af, give den gas og have det sjovt - selvfølgelig som altid med din gode sunde fornuft i rygsækken. Afhentning i lufthavnen er med i prisen – på den måde er du aldrig alene i Filippinerne. 

PRIS 2019

INKLUDERET I PRISEN 12.900 kr.

 • ALOTT Inclusive
 • Hjælp til visum
 • Uforpligtende tilbud på flybilletter (læs mere her)
 • Buddy-liste inden afrejse
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomsten til Manila
 • 11 overnatninger
 • Al transport igennem de 12 dage – inklusive 3 indenrigsflyvninger
 • Alle aktiviteter
 • Alt udstyr til aktiviteterne
 • Velkomstmiddag i Manila
 • Informationsmøde omkring Philippinerne og rejsens forløb
 • Privat guide og chauffør
 • Nogle måltider og drinks
 • Support og råd ved videre rejse i Sydøst Asien

 

HVAD ER IKKE INKLUDERET

 • Fly til/fra Philippinerne (ALOTT kan hjælpe dig med tilbud på disse - regn med omkring 8.000-9.000 kr.)
 • Nogle måltider er inkluderet i pakken, de resterende skal man selv betale
 • Vaccinationer 
 • Transport tilbage til Manila.
 • Rejseforsikring (er obligatorisk og du vil blive bedt om at fremvise bevis for din forsikring før du kan starte din rejse – ALOTT hjælper dig med et tilbud på forsikring fra Gouda)

*** TILMELD DIG HER ***

Depositum
Et depositum vil blive opkrævet for, at vi kan arbejde videre med din ansøgning. Depositummet er en del af den samlede pris for dit valgte program, og bliver fratrukket den samlede programpris. Depositummet er ikke en ekstra udgift, men dit første afdrag på programmet.

Du bedes betale dit depositum, når din kontaktperson hos ALOTT bekræfter, at din ønskede startdato er på plads. Depositummet refunderes ikke.

Betal depositum her: 2.000 kr.


Annulleringsregler

 • Annullering 45 dage eller mindre før ankomst: programmets fulde pris betales.
 • Annullering mere end 45 før planlagt afrejse: depositummet + 1000 kr. bortfalder. De faktiske udgifter som ikke refunderes bortfalder også: flybillet, visumgebyr, udgifter til samarbejdspartner, samt allerede betalte depositum.
 • For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.

Kan med fordel kombineres med