Icon

Sri Lanka Xplorer

7 dages rundtur i Sri Lanka

Kom med på en 7-dages rundtur i det smukke og tropiske Sri Lanka!
Det er en rejse, som vil tage dig fra det sydlige Sri Lanka, ind til hjertet af landet og ud til den vestlige kyst. På denne unikke rejse vil du blive inspireret af ikke mindst Sri Lankas enestående kultur, natur og historie!

På denne naturskønne rejse vil du kunne finde roen i den mangfoldige natur, slappe helt af hotellets indbydende pool og ikke mindst på en strand ved det Indiske ocean. Du har muligheden for, at få pulsen og adrenalinen op, på vandreture, klatring på klippen ”Lion Rock” og ikke mindst river rafting på Kelani flod.

Du vil også komme på en once-in-a-lifetime togtur fra Ella til Hatton, igennem frodige grønne bakker og smukke bjerg landsbyer. Samt besøge det hellige buddistiske Tandens Tempel, et smukt tempel på UNESCOs verdensnaturarvs liste.

Sri Lanka er et land der byder på både uberørt grøn regnskov, turkis blåt vand ved nogle af verdens bedste strande, summende storbyliv og smukek bjerge.

Turen er spækket med masser af oplevelser og kun på 7 dage 😊

KORT FORTALT

Pris fra: 7.000,-
Alder: 18-35
Kvalifikationer: -
Varighed: 7 dage
Ankomst: Året rundt
Løn: Nej - frivilligt
Antal deltagere: 6-20
Bør bookes: Gerne 4 mdr inden afrejse
*** TILMELD DIG HER ***
Linda

Kontaktperson: Maria

 
 • 74 42 11 88

Alott Greener

GENEREL INFORMATION

Hvor i Sri Lanka

Turen starter ved Galle (sydvest), forstætter mod Yala (Sydøst), kører videre ind midt i landet og slutter i Colombo (Midtvest). 

Startdatoer

2019:
9. februar, 2 marts, 23 marts, 13. april, 4. maj, 15. juni, 13. juli, 3 august, 24. august, 21. september, 12. oktober, 9. november og 7. december. 

Ansøgningsfrist 

Gerne et par måneder inden planlagt rejse.

Alder

18+ Ingen ovre grænse.

Overnatning

Da det er en tur, hvor du kommer til, at rejse rundt vil der være forskellige steder, at overnatte. Det er bl.a. hoteller, lodges og ressorts. Det kan være, at stederne er fyldt op, så du skal være åben for en anden slags overnatning end dem vi nævner her. 

Du kan herunder se, en kort beskrivelserne af dagene, deres forløb og hvorvidt mad er inkluderet.
Du skal have kontanter med i lommepenge og f.eks. til ekstra ture rund i landet. Nogle steder tager de imod kreditkort, men kontanter er at foretrække. 

Hvordan kommer jeg dertil? 

Dette er en rigtig god tur, at tage i forbindelse med dit frivillige ophold, skildpadder i Sri Lanka. Turen starter fra Galle, hvor du også bor, som frivillig på skildpaddeprojektet. Ellers kontakt os gerne vedr. spørgsmål, om hvordan du kommer dertil. Du skal gerne være i Galle om fredagen, da turen starter lørdag morgen.

Her er en oversigt over de forskellige dage, men dagene kan dog variere:

Dag 1:

Turen starter i Galle. Turen går dernæst gennem det smukke sydlige Sri Lanka, som vil tage ca. 3-4 timer. På vejen, har gruppen mulighed for, at stoppe ved Hela Bojun, som er et traditionelt madmarked, styret af kvinder. Her kan du nyde en traditionel Srilankansk snack, som kunne være ris kager og brød. 

I ankommer til hotellet før middagstid. Efter frokost kan du nyde et dyp i poolen med udsigt over søen, eller bare slappe af. 

Over middag går turen ud til Yala Natioanl Park i en 4W jeep. Her kan man blandt andet, hvis man er heldig, se elefanter, leoparder, krokodiller, bøfler, aber, bjørne og mange andre dyr.
Hvis Yala er lukket eller ikke en mulighed grundet f.eks. vejret, så går turen i stedet til Udawalawe National Park. Efter safarien går turen tilbage til hotellet. 

Inkluderet på dag 1: Safari, aftensmad og indkvartering på hotel 
Ikke inkluderet: Morgenmad og frokost. 

Dag 2:

Rise and Shine! Hvis du godt kan lide en tidlig start på dagen, så kan du starte ud med en morgendukkert i poolen. Efter morgenmaden går turen til Ella, som er en meget afslappet by oppe i Sri Lankas højland, omringet af bjerge og te plantager. Turen dertil varer omkring 2-3 timer. 

På vejen dertil, stopper I ved Rawana Waterfall. Utrolig smuk natur, som du bare skal suge til dig. 
I ankommer til hotellet omkring middag. Der er tid nok til, at du kan nyde naturen og få en lækker frokost. 

Ud på eftermiddagen skal du videre, med gruppen, ud på en køretur. I kommer forbi ”Nine Arches Bridge”, hvor I skal se eftermiddagstoget passere. Her kommer du på en rejse, tilbage i tiden. 
Dernæst skal du ud på en 45 minutters vandring op af et bjerg for, at se solnedgang over bjerge og søer. Utrolig smukt! 

Der er 2 frivillige aktiviteter denne dag:
1)    En vandretur på Ella Rock. Det er en 4 timers vandretur. Vandreturen koster omkring LKR 3.000. 
2)    Hvis du er til te og historie, så kan du tage med til ”Uva Halpewatte Tea Factory”. Her får du en guidet tur, med smagsprøver på vejen. Turen koster LKR 2.000. 

OBS: Hvis du vælger disse valgfrie aktiviteter, vil du gå glip af de andre oplevelser denne dag. 

Inkluderet: Morgenmad, frokost og turene som er beskrevet, dog ikke ekstra ture og indkvartering.
Ikke inkluderet: Aftensmad 

Dag 3:

Nyd solopgangen, efterfulgt af morgenmad, alt imens du suger den friske bjergluft i dig. 
Turen i dag, går videre i tog. Du skal på en 4-5 timers togrejse fra Ella, gennem bjerge og enestående natur, til Hatton. 
Når I ankommer til Hatton, bliver I hentet og kørt til et frokoststed. Efter frokost kører du med din gruppe ud til en lille landsby, Kitulgala. Her skal du være resten af dagen og nyde naturen sammen med de andre fra gruppen. 

Inkluderet: Morgenmad, aftensmad og indkvartering.
Ikke inkluderet: Frokost

Dag 4:

Tidlig op og nyd en dejlig morgenmad, mens du hører fuglene synge og vandet risle nede i floden. I dag er der 3 valgfrie aktiviteter. 

 1. White-Water Rafting! Er du til det vilde og vil du gerne prøve kræfter ude på vandet, så er dette den fedeste oplevelse! 60-90 minutters white-water rafting på Kelani flod. Du bliver hentet tidlig om morgenen og er tilbage igen så du kan nå, at være med på nogen af de andre aktiviteter. White-Water Rafting koster 25USD pr. mand dog uden drikkepenge. 
 2. Du kan vælge, at se Royal Botanical Gardens Peradeniya, som har over 4000 arter af planter. Det koster 10USD, at komme med på denne tur.
 3. Kom med ud og oplev håndværksmarked – Det er alt fra træskulpturer til silke. 

Hen ad eftermiddagen kan du tjekke ind på hotellet og nyde eftermiddagen ved poolen. 
Efter et par timers afslapning, går turen ud til ”Sacred Temple” og ”Tooth Relic”. 

Inkluderet: Morgenmad, aftensmad og tur til tempel.  
Ikke inkluderet: Frokost og valgfri aktivitet.

Dag 5:

Turen på femte dagen går til Balana Village efter en lækker morgenmad. Her skal du med gruppen ud på en 2-3 timer vandretur gennem den historiske by. Her kan du får smag på livet i en lille by. I vil være sammen med en lokal guide, som er inkluderet i pakkeprisen. 

Dernæst går turen til Sigirya og på vejen stopper i ved en lokal urtehave. Her skal I have frokost og I får en guidet tur i området. 

Om eftermiddagen har du mulighed for, at tage på en ekstra tur, ud til ”Cave Temple” i Dambulla. Udforsk her templets fantastiske og unikke hulemalerier. Entre koster 1500 LKR pr. person. 
Om aftenen tjekker du ind på hotellet, hvor du får aftensmad. 

Inkluderet: Morgenmad, aftensmad, byvandring og guidet tur i urtehaven.   
Ikke inkluderet: Frokost og valgfri aktivitet.

Dag 6:

Efter morgenmad på hotellet går turen til Sigiriya, som også bliver kaldet ”Lion Rock”. Det er en oldgammel klippe, som er omkring 200 m. høj. Du kommer på en guidet vandretur med lidt klatring, hvor du kan få det fulde panorama udsyn.

Senere på dagen går turen videre til ”Dambulla Vegetable Market”, som er kendt, som det største frugt- og grøntsagsmarked i Sri Lanka. Her er der mulighed for frokost. 
Turen slutter i strandbyen Negombo. Her er der mulighed for afslapning, cool down ved poolen og nyde den smukke solnedgang. 

Inkluderet: Morgenmad, aftensmad og guidet vandring    
Ikke inkluderet: Frokost

Dag 7– Hjemrejse/Vidererejse:

I dag efter morgenmad, bliver I kørt til Colombo International Airport. 

Inkluderet: Morgenmad og fælles transport til lufthavnen
Ikke inkluderet: Hvis du ønsker, at ankomme til lufthavnen på et andet tidspunkt kan dette arrangeres. Pris afhænger af, hvordan du vil transporteres. Typisk pris for en privat transfer er 20USD.

 

PRIS 2019

7.000 DKK
 

INKLUDERET I PRISEN 

 • Guide under hele turen
 • Logi
 • Uforpligtende tilbud på flybilletter (læs mere her)
 • Det meste af kosten – Under hver dag, kan du se hvad der er inkluderet
 • Transport på turene
 • De fleste indgange – Under hver dag, kan du se hvad der er inkluderet
 • 24 timers nødnummer
 • Udligning af CO2 aftrykket for din flyrejse - vi planter træer for dig!

HVAD ER IKKE INKLUDERET 

 • Flybilletter
 • Noget af kosten, typisk frokost som ikke er inkluderet
 • Vaccination
 • Lommepenge
 • Frivillige ture 


Tilmelding og betaling
For at vi kan reservere en opholdet til dig, kræver det at vi har modtaget din betaling for programmet. Det kan du overføre til os meget nemt via vores online betaling.

 

*** TILMELD DIG HER ***
 

Annulleringsregler

 • Annullering 90 dage før afrejse fra Danmark – 50% af programmets pris
 • Annullering 30 dage før afrejse fra Danmark – programmets fulde pris
 • Depositum som er indbetalt ved tilmeldingen refunderes ikke. 
   
 • For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.

Kan med fordel kombineres med