Rejsen - dag for dag

KRUGER TO COAST

Se her hvad du kan forvente at opleve på denne tur, hvor du kommer til at møde bush, strand og lokalbefolkning – alt sammen indenfor en måned. Husk på at det er Afrika – og forvent mindre ændringer i programmet.

Dag 1: Du ankommer til Johannesburg lufthavn senest 14.00. Ved ankomst vil du blive hentet personligt i lufthavnen og vores samarbejdspartnere samler alle de nyankomne og i kører dig til stedet hvor i vil have base i Swaziland i byen Lidwala (en køretur på omkring 5 timer), her vil du møde resten af teamet og de andre deltagere, og have resten af dagen til at slappe af og finde dig til rette.

I skal bo i lækre hytter, hvor du skal dele værelse med 4-8 roomies. Der vil være WiFi, hyggelige fællesområder, en pool, et fælles køkken samt gode badefaciliteter med varmt vand. Der vil være 3 måltider dagligt, hvor morgenmaden og frokosten er i buffet-form, hvor der vil være adgang til cereal, frugt og toast, sandwiches, omeletter og salat. Aftensmaden vil være et varmt måltid og en blanding af lokale og internationale retter. Det forventes du hjælper med rengøringen efterfølgende.

Dag 2: På anden dagen vil der være orientering med en introduktion til den lokale kultur og historie, og generel information om hele turen. I vil gå ud på en guidet tour i Lidwala, opleve Swazi-kulturen, se den gamle konges hus og meget mere.

Dag 3-7: Så går turen til safari i Kruger Nationalpark – en af de mest kendte nationalparker i verden. Her skal I skal campere i hjertet af Kruger, sammen med en erfaren guide, hvor der vil være masser af dyr at se, ligesom I skal på Night Drive; en tur ud i natten, hvor I kan se alle de nataktive dyr.

Dag 8-20: Efter veloverstået safari går turen videre tilbage til Swaziland, hvor de næste to uger går med at arbejde som frivillig med enten børn og sport, bygninger eller naturbevaring. Du vælger ved tilmelding hvad du helst vil. Den første dag, vil du sammen med de andre deltagere blive fulgt af en guide til stedet hvor I skal arbejde, og modtage en introduktion til arbejdsopgaverne.

Dag 21-16: Turen går videre til det tropiske og idylliske Mozambique, hvor det, efter dit hårde arbejde i Swaziland, er tid til at holde fri og slappe af. Der er mulighed for at snorkle med de fredelige hvalhajer, tage på havsafari og sejle kajak, samt selvfølgelig masser af afslapning og en strandfest eller to. Hvis du har lyst, er der mulighed for at tilkøbe et dykkerkursus og få dykkercertifikat. Alt snorkel og dykkergrej kan lånes, så du behøver ikke bøvle med at have dit eget med.

Dag 27: Rejse tilbage til Swaziland.

Dag 28: I har hele dagen til at slappe af, pakke jeres ting og gøre klar til hjemrejsen. Med mindre selvfølgelig du har valgt turen der går til Cape Town.

Dag 29: Vil I blive kørt tilbage til Johannesburg, hvor flyet går tilbage hjem til Danmark tidligst 15.30.