Ansøgningsproces Praktik

 1. Du kontakter ALOTT på enten mail eller telefon, hvor vi vil tage en snak om dine ønsker og forventninger. Du får en fast tilknyttet koordinator gennem hele forløbet frem til din afrejse.
 2. Du tilmelder dig online og betaler depositum og sendes så link til vores samarbejdspartners praktikform. Når denne er udfyldt booker du tid til en indledende interview med koordinatoren i det pågældende land.
 3. Vores partner melder retur til om alt er som det skal være og vi kan gå i gang med visumansøgningen
 4. Vores samarbejdspartner opsøger virksomheder med din ansøgning og leder efter en praktikplads til dig – denne del af processen er typisk, den der tager længst tid.
 5. Når en virksomhed er interesseret, vil/kan du blive inviteret til et Skype interview med dem.
  – Der laves et større forarbejde for at finde ud af hvem du er, og hvilken virksomhed du vil passe ind i, men skulle du ikke føle at virksomheden matcher dine ønsker, er det selvfølgelig i orden at sige nej tak med en rimelig begrundelse, og der ledes efter et alternativ. Du vil ikke have mulighed for at gå tilbage til det oprindelige tilbud. Vi anbefaler at acceptere praktikplaceringen, hvis du er tilfreds med den første virksomhed. 
 6. Hvis du og virksomheden begge bliver enige om et match, laves der en kontrakt.
 7. Når kontrakten er på plads, hjælper ALOTT dig med tilbud på rejseforsikring, kan giv e dig hints til flybilletbestillingen som du selv skal lave samt med hjælp fra vores samarbejdspartner få arrangeret  et sted at bo i landet, samt afhentning i lufthavnen ved ankomst. 
 8. 6 uger inden afrejse, eller så snart praktikplaceringen er på plads  indbetales den resterende programpris.
 9. ALOTT sørger selvfølgelig for at tingene er på plads, og at du er velforberedt inden du starter.
 10. Efter du er hjemvendt, vil vi rigtig gerne høre din feedback, og hvis du ønsker det, sender vi dig også gerne et rejsecertifikat. Er du online praktikant, så modtager du et certifikat efter fuldendt praktik. 

Overstående er den normale praktikprocedure, den kan dog variere i special situationer eller tilpasses efter ønske. ALOTT vil være til rådighed både før, under og efter din praktik, til at guide dig, hjælpe og besvare spørgsmål.

Skulle vi imod forventning ikke kunne finde en placering eller du er tvunget til at springe fra af anden grund, vil vores annullerings-regler træde i kraft. Disse kan du læse under hver enkelt destination.