Au Pair Extra

Au Pair Extraordinaire-programmet i USA indeholder alle de samme fordele, som det almindelige Au Pair in America – program, men er rettet mod ansøgere, der har professionel erfaring med eller en uddannelse indenfor børnepasningsområdet.

Fordelene med din gode erfaring er, at du vil kunne få et noget højere beløb i lommepenge. Derudover er reglerne de samme som i det almindelige au pair program.

Au Pair Extraordinaire fordele
Løn på 250 USD pr uge (195 USD som normal au pair)

Du får de sædvanlige Au Pair in America fordele som returrejse til USA, fuld kost og logi, dit eget værelse, 3 dages orienterings- og træningsprogram tæt ved New York City, et studietillæg på 500 USD, en syge- og ansvarsforsikring på 50.000 USD samt hjælp og vejledning fra din lokale Community Counsellor. Alt sammen inkluderet i programmet.

Kan jeg søge som Au pair Extra?
For at søge som au pair extra skal du foruden betingelserne til det almindelige au pair program også opfylde følgende:

  • du er uddannet indenfor børnepasning; pædagogik, PGU eller
  • du har haft 2 års fuldtidsbeskæftigelse med børnepasning, f.eks. nanny eller pædagogmedhjælper og
  • du skal være mindst 20 år

Læs om fordele og krav under det almindelige Au Pair in America program her.

Se hvad programmet koster her

En chance for at tilbringe et år i Amerika, udvide dine horisonter og bruge din erfaring. Jeg læste børnepasning i 3 år og det indeholdt masser af praktiske oplevelser med børn, alligevel lærte jeg så meget mere fra min tid i USA, hvor jeg dagligt havde en tættere kontakt med to fantastiske børn.”

Sigrid
Placeret i Chicago