Icon

Seneste blogindlæg

VELKOMMEN TIL ALOTTs BLOG.
ALOTTs deltagere siger: Her kan du læse om oplevelser fra deltagere. Klogere på verden: Sjov info der ruster dig til at rejse ud i verden. Rodekassen: Fun fact du aldrig havde gættet. Tips & gode råd: Hvordan håndterer man kulturchok? Hvorfor skal man være frivillig? Og meget mere...
Har du ideer til indlæg eller har du selv lyst til at bidrage, hører vi meget gerne fra dig.

Annemarie som frivillig i Namibia

At være frivillig betyder ikke altid at man skal være de 18-20 år. Annemarie tog til Namibia for at være frivillig og hjælpe dyrene.

Læs hendes oplevelse om at være 50 år, og rejse ud og være frivillig. 

 

 

Læs mere
20.Apr 2018

Mikkel på krybdyrseventyr i Sydafrika

Mikkel Sortemose er ved at uddanne sig til dyrepasser, og skal i praktik igennem ALOTT på et reptil center i Sydafrika.
Inden kom han forbi ALOTT kontoret og havde to 8-benede venner med og fortalte koordinatorerne alt om edderkopper.
Læs mere
17.Apr 2018

Hvad er TEFL?

TEFL står for: Teach English as a Foreign Language

En TEFL certificering er et internationalt anerkendt bevis, der er nødvendigt for at måtte undervise i engelsk som fremmedsprog ude i verden. Undervise i engelsk som fremmedsprog refererer til undervisning i et land, hvor engelsk ikke er modersmålet.

Læs mere
05.Mar 2018

Praktik i udlandet - men hvor...?

Vil du gerne i praktik i udlandet, men har lidt svært ved at beslutte dig for, hvor du gerne vil hen? 🌎
Don't worry, lad os beskrive destinationerne for dig og hjælpe dig med at vælge, hvilket land der er helt perfekt til dig 😀.
Læs mere
05.Mar 2018

Sara mødte hajer i Sydafrika

Jeg var otte uger i Sydafrika! Otte uger for at deltage i projektet Marine Conservation.
Det var en helt fantastisk oplevelse som jeg klart kan anbefale alle der har lyst til at komme tæt på hajer og andet marineliv.

Læs mere
02.Mar 2018

Mia på Wildlife Center i Sydafrika

Vil du vågne om morgen til lyden af løver og hyænder? Vil du fodre leoparder, geparder og ørne? Vil du bo midt i bushen og have vilde zebra, flodheste og giraffer lige uden for døre? Så er det her noget for dig... 

Læs mere
23.Feb 2018

VANDSITUATION I CAPE TOWN 

Som du måske har hørt i nyhederne så oplever Cape Town i øjeblikket en truende tørke efter meget lidt regn de sidste par år, uden udsigt til nævneværdig nedbør i nær fremtid.  
Dette har resulteret i et betydeligt fald i vandniveauet i lokale dæmninger (ferskvandsforsyning). På grund af denne tørke bliver alle i Cape Town for øjeblikket bedt om at gennemføre så mange vandbesparende foranstaltninger som muligt i deres hjem, kontorer, projekter mv. 
Læs mere
07.Feb 2018

TING DU BØR VIDE OM KINA

Inden du begiver dig til Kina er det vigtigt at du forstår at Kina kan være et udfordrende land at rejse i, da det er meget forskelligt fra danske forhold. Nedenfor følger en liste med forskellige aspekter, som du bør kende til før du rejser til dette dynamiske land.
Læs mere
05.Feb 2018