Icon

Seneste blogindlæg

VELKOMMEN TIL ALOTTs BLOG.
ALOTTs deltagere siger: Her kan du læse om oplevelser fra deltagere. Klogere på verden: Sjov info der ruster dig til at rejse ud i verden. Rodekassen: Fun fact du aldrig havde gættet. Tips & gode råd: Hvordan håndterer man kulturchok? Hvorfor skal man være frivillig? Og meget mere...
Har du ideer til indlæg eller har du selv lyst til at bidrage, hører vi meget gerne fra dig.

VANDSITUATION I CAPE TOWN 

Som du måske har hørt i nyhederne så oplever Cape Town i øjeblikket en truende tørke efter meget lidt regn de sidste par år, uden udsigt til nævneværdig nedbør i nær fremtid.  
Dette har resulteret i et betydeligt fald i vandniveauet i lokale dæmninger (ferskvandsforsyning). På grund af denne tørke bliver alle i Cape Town for øjeblikket bedt om at gennemføre så mange vandbesparende foranstaltninger som muligt i deres hjem, kontorer, projekter mv. 
Læs mere
07.Feb 2018

TING DU BØR VIDE OM KINA

Inden du begiver dig til Kina er det vigtigt at du forstår at Kina kan være et udfordrende land at rejse i, da det er meget forskelligt fra danske forhold. Nedenfor følger en liste med forskellige aspekter, som du bør kende til før du rejser til dette dynamiske land.
Læs mere
05.Feb 2018

TOKYO: De 6 bydele du SKAL besøge!

Tokyo er hjem for mere end 13 millioner mennesker – ret forståeligt hvis byen kan virke stor og overvældende!
Hvor skal man hen? Hvad skal man lave? Og hvad skal man se?

Bare læn dig tilbage, we got you! Her er vores liste over de 6 bydele der skal være på din must-see-liste.

Læs mere
19.Jan 2018

Kulturchok

Næsten alle oplever kulturchok, når de kommer til et helt nyt miljø. Alt er anderledes: Sproget, maden, folket - ja selv vandhaner og tøj!

Oplevelsen af kulturchok kommer fra ikke at vide, hvad man skal gøre og ikke vide, hvilken opførsel der er passende eller upassende.

Læs mere
10.Jan 2018

Pernille på Work & Travel down under

Don’t worry” er et udtryk som ikke er fremmed for en, hvis man har været i Australien! Australien er et sådan et dejligt land at rejse i som backpacker! Først og fremmest fordi australierne er så venlige og hjælpsomme og har en meget afslappet holdning til livet. Jeg selv havde en forestilling om at jeg rigtig skulle ned og opleve alt det rigtige australske og møde australierne, jeg mødte ganske vidst også en del, men jeg mødte mest unge mennesker fra hele verden, nemlig backpackerne, hvilket kun gjorde min rejse ”down under” endnu bedre.
Læs mere
10.Jan 2018