Icon

Seneste blogindlæg

VELKOMMEN TIL ALOTTs BLOG.
ALOTTs deltagere siger: Her kan du læse om oplevelser fra deltagere. Klogere på verden: Sjov info der ruster dig til at rejse ud i verden. Rodekassen: Fun fact du aldrig havde gættet. Tips & gode råd: Hvordan håndterer man kulturchok? Hvorfor skal man være frivillig? Og meget mere...
Har du ideer til indlæg eller har du selv lyst til at bidrage, hører vi meget gerne fra dig.

De bedste fire uger af mit liv!

Min tur til Antelope Park i Zimbabwe var helt fantastisk. Det var uden tvivl nogle af de bedste fire uger af mit liv. Jeg var på løveprojektet, som handler om at sætte fokus på løven, der til manges overraskelse faktisk er en truet dyreart i Afrika.

Læs mere
11.Mar 2019

Misforståelser ved Working Holiday ophold i Japan

Blandt de der tager på Working Holiday i Japan, er der mange almindelig misforståelse og myter. Disse kan skyldes forældede oplysninger fundet på nettet eller fra fejlagtige tolkninger af officielle tekster. De forkerte oplevelser bliver givet videre fra en person til en anden der er på Working Holiday ophold.

Men bare rolig, i dette blogindlæg vil vi aflive nogle af disse myter!

Læs mere
20.Feb 2019

Tips til at gøre din rejse mere klimavenlig

Du behøver ikke tage på cykel – eller vandreferie for at passe på klimaet. Der er masser af små og store ting du kan gøre for at din rejse bliver grønnere. En god tommelfingerregel er at ”Leave No Trace”. Det betyder at du ikke efterlader andet end dine fodspor, uanset hvor du rejser hen 👣

Læs mere
12.Feb 2019

Cindy i Port Douglas, Australien

Jeg havde en kanon tur og jeg fik langt mere ud af det end jeg troede jeg ville. Savner nogle gange parken og dyrepasserne så meget at når jeg ser et billede derfra, eller der er noget der minder mig om det, så får jeg næsten tårer i øjene fordi jeg mangler dem i min hverdag så meget. På den gode måde selvfølgelig, haha, der er ikke noget der kan redde ens dag som et cuddle fra en lille kænguru! Desuden har jeg allerede mødtes med den lille danske gruppe vi var dernede af frivillige, og er ret sikker på at det er en kontakt der holder da vi alle var en del af hinandens livsoplevelse, er så taknemlig for at de var en del af min tur.
Læs mere
28.Jan 2019

Den ultimative udfordring

"...japanerne er øboere, og de har længe dyrket deres egne værdier uden indflydelse fra andre kulturer. Det kan steder ligne en hvilken som helst anden storby, men når man undersøger områder nærmere, er det helt sit eget."

Læs mere
25.Jan 2019