Icon

Seneste blogindlæg

VELKOMMEN TIL ALOTTs BLOG.
ALOTTs deltagere siger: Her kan du læse om oplevelser fra deltagere. Klogere på verden: Sjov info der ruster dig til at rejse ud i verden. Rodekassen: Fun fact du aldrig havde gættet. Tips & gode råd: Hvordan håndterer man kulturchok? Hvorfor skal man være frivillig? Og meget mere...
Har du ideer til indlæg eller har du selv lyst til at bidrage, hører vi meget gerne fra dig.

Ida's 5 uger i smukke Costa Rica

Mit ophold startede med en uges spanskundervisning på en skole i hovedstaden San José, hvor jeg boede hos en lokal familie tæt på skolen. Det var meget rart at vende sig til landet den første uge i trygge rammer hos min ”Mama Tica”, der lærte mig at begå mig i Costa Rica.
Læs mere
19.Sep 2018

Louise Hollers 12 fantastiske uger ved Welgevonden!

Welgevonden er et fantastisk sted fyldt med vidunderlige dyr, smuk natur og dejlige mennesker. Jeg tilbragte 12 uger ved Welgevonden Game Reserve fra starten af februar 2018 til starten af maj 2018. Her lærte jeg en masse skønne dyr og mennesker at kende, samt fik utrolig meget viden om naturen i reservatet og reservatets dyr, lige fra fugle til elefanter.
Læs mere
04.Sep 2018

Au pair in America - Hvor er de nu? Lines historie

Jeg hedder Line og er 24 år gammel. Jeg var Au Pair i USA fra 2013 til 2015, og hvis du spørger mig, så er det noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv! Mit første år som Au Pair var i Chicago, Illinois hos en skøn familie, som på daværende tidspunkt aldrig havde haft en au pair før. Mit andet år foregik i Kansas City, Kansas hos en familie, som havde en del erfaring inden for området. Begge familier var på hver deres måde helt igennem fantastiske og jeg er så taknemmelig for dem og de oplevelser, som de har været med til at give mig.

Læs mere
07.Aug 2018

Hornet er næsehornets forbandelse

WWF: Med en motorsav skar krybskytter i Sydafrika hornet af det næsehorn, som er på billedet til højre. De efterlod hende i live med utænkelige smerter. Hendes fire uger gamle unge blev væk fra hende pga. overfaldet og døde af mangel på mad og vand. Mirakuløst overlevede hun med lægebehandling og har nu fundet en stærk mage, der hjælper hende.
Læs mere
27.Jul 2018

En uges eventyr

Går du og drømmer om at tage afsted på dit livs rejse for en enkelt uge, så læs med her, og tjek dine muligheder her ved ALOTT.
Læs mere
01.Jun 2018