VELKOMMEN TIL ALOTTs BLOG.

ALOTTs deltagere siger: Her kan du læse om oplevelser fra deltagere.
Klogere på verden: Sjov info der ruster dig til at rejse ud i verden.
Rodekassen: Fun fact du aldrig havde gættet.
Tips & gode råd: Hvordan håndterer man kulturchok? Hvorfor skal man være frivillig? Og meget mere…
Har du ideer til indlæg eller har du selv lyst til at bidrage, hører vi meget gerne fra dig 

Nanna i USA

Jeg valgte først og fremmest at rejse som au pair, da jeg altid har nydt at passe børn og gerne ville opnå lidt mere reel erfaring. Derudover ville jeg også gerne udforske verden, og se hvad verden har at byde på uden for lille Danmark, som jeg er stolt af at kalde mit hjem.

Læs mere

Tur til Australien

Det var simpelthen den bedste oplevelse i mit liv! Vi startede i Sydney, hvor vi boede et par nætter på det populære og fede vandrehjem Wake-Up i hjertet af Sydney. Hele tiden masser af backpackere, natteliv og glade dage især på Wake-ups Sidebar og Scubar lidt længere nede af gaden.

Læs mere

Stine i Canada

Stine har været et helt år i Canada på et Working Holiday ophold, hvor hun arbejdede i reception. Hun var desuden et smut i New York før rejsen gik tilbage til Danmark. Se hendes flotte billeder:

Læs mere

René som Cowboy i Aussieland

G’day mate, how ya goin?! Det kommer man bestemt ikke udenom, hvis man tager en tur til OZ (Australien). Man skal ik være der lang tid, før den kommer. Desuden, hvis man bruger lang tid nok (især i QLD og bushen), kommer det pludseligt automatisk ud af en, når man hilser på folk.

Læs mere

Kasper i Namibia

Efter at have været der i blot 2 uger kan jeg nu med garanti sige at jeg ved at det er den retning jeg skal i livet. Jeg studerer biologi og har altid vidst at jeg skulle arbejde med dyr en dag, og nu ved jeg hvordan!

Læs mere

Mød Heidi og Kasper!

Hør, hvad de lavede og hvordan det gik, da Heidi og Kasper rejste sammen til Australien og brugte 2 uger på WILDLIFE programmet!

Læs mere

Sheila i Namibia

Jeg har haft en rigtig dejlig tur, det har været fantastisk at få lov til at arbejde så tæt med dyrene. Jeg har især nydt at sidde/ligge inde sammen med geparderne og i øvrigt ikke bekymre mig om noget som helst. Ingen telefoner der ringer, intet man skal tage stilling til, ingen beslutninger der skal tages – helt og aldeles befriende.

Læs mere

To søstre drog til Afrika

Vi glæder os til at se vores billeder på jeres hjemmeside, forhåbentlig kan de få endnu flere til at tage af sted og få samme fantastiske oplevelse som vi har fået!

Læs mere

Karen elsker Goeters

“Nu er det efterhånden et godt stykke tid siden, at jeg kom hjem fra min tur til Namibia. Oplevelsen var noget af det bedste, jeg har prøvet i mit liv! Og jeg vil sige dig tak for hjælpen (:

Læs mere

Sarah i Zimbabwe

Læs Sarahs fortælling om sin rejse til Zimbabwe og se flere af hendes meget flotte billeder nederst – GOD FORNØJELSE!

Læs mere