Icon

Seneste blogindlæg

VELKOMMEN TIL ALOTTs BLOG.
ALOTTs deltagere siger: Her kan du læse om oplevelser fra deltagere. Klogere på verden: Sjov info der ruster dig til at rejse ud i verden. Rodekassen: Fun fact du aldrig havde gættet. Tips & gode råd: Hvordan håndterer man kulturchok? Hvorfor skal man være frivillig? Og meget mere...
Har du ideer til indlæg eller har du selv lyst til at bidrage, hører vi meget gerne fra dig.

ALOTT i Kina

Helt tilbage i 2015, blev jeg ansat ved ALOTT. Jeg havde godt nok allerede rejst en del i vesten, men jeg havde aldrig havde været i Asien før. Så da jeg skulle overtage Teach & Travel programmet i Kina, blev det besluttet at jeg skulle rejse til Kina, for at besøge vores samarbejdpartnere i Beijing. Fuld af eventyrlyst og kun en lille smule nervøs over at skulle rejse så langt på egen hånd for første gang, pakkede jeg kufferten og hoppede på flyveren!
Læs mere
04.Apr 2019

De bedste fire uger af mit liv!

Min tur til Antelope Park i Zimbabwe var helt fantastisk. Det var uden tvivl nogle af de bedste fire uger af mit liv. Jeg var på løveprojektet, som handler om at sætte fokus på løven, der til manges overraskelse faktisk er en truet dyreart i Afrika.

Læs mere
11.Mar 2019

Misforståelser ved Working Holiday ophold i Japan

Blandt de, der tager på Working Holiday i Japan, er der mange misforståelser og myter. Disse kan skyldes forældede oplysninger fundet på nettet eller fra fejlagtige tolkninger af officielle tekster. De forkerte oplevelser bliver givet videre fra en person til en anden, der er på Working Holiday ophold.

Men bare rolig, i dette blogindlæg vil vi aflive nogle af disse myter!

Læs mere
20.Feb 2019