Icon

Seneste blogindlæg

VELKOMMEN TIL ALOTTs BLOG.
ALOTTs deltagere siger: Her kan du læse om oplevelser fra deltagere. Klogere på verden: Sjov info der ruster dig til at rejse ud i verden. Rodekassen: Fun fact du aldrig havde gættet. Tips & gode råd: Hvordan håndterer man kulturchok? Hvorfor skal man være frivillig? Og meget mere...
Har du ideer til indlæg eller har du selv lyst til at bidrage, hører vi meget gerne fra dig.

Frederikkes sabbatår som Au Pair i Australien

Au Pair Downunder

Hej Linda,

Jeg tænkte, at jeg lige ville komme med en lille update fra det australske. Jeg har nu været her i 6 måneder. Jeg nyder det stadig, hvert sekund, og fortryder slet ikke mit valg om at tage et år herned! Selvom børnene til tider kan være nogle møgunger og være svære at holde øje med, så har vi også en masse fantastiske tider sammen. Jeg er faldet så godt til i familien, og de behandler mig som en del af familien også, og det er jo virkelig dejligt. Jeg har lært så meget om mig selv, og er vokset så meget personligheds mæssigt - så er en klar en oplevelse for livet!

I hvert fald tak for din hjælp med at få det her til at lykkedes, nyder alle de oplevelser jeg har fået hernede, og ved der kommer mange mange flere endnu!

Knus Frederikke

 

Læs meget mere om, hvad det vil sige at være au pair i Australien her