Icon

Seneste blogindlæg

VELKOMMEN TIL ALOTTs BLOG.
ALOTTs deltagere siger: Her kan du læse om oplevelser fra deltagere. Klogere på verden: Sjov info der ruster dig til at rejse ud i verden. Rodekassen: Fun fact du aldrig havde gættet. Tips & gode råd: Hvordan håndterer man kulturchok? Hvorfor skal man være frivillig? Og meget mere...
Har du ideer til indlæg eller har du selv lyst til at bidrage, hører vi meget gerne fra dig.

Her får du 11 gode grunde til at blive Au Pair

Elsker du at rejse og elsker du børn? Hvad nu hvis du havde chancen for at gøre noget der muligvis vil ændre dit liv for altid?
 1. At være Au Pair er ikke bare et job. Det er også drømmen om at opleve og rejsen, kombineret med et brændende ønske om at blive del af en familie og hjælpe dem med børnene
 2. Au Pairs bliver exceptionelt gode til engelsk, fordi de taler sproget hver dag med familien. Og ved at læse bøger for børnene og se tegnefilm på engelsk starter du på et niveau, hvor alle kan være med.
 3. Huslejen i mange lande kan være en bekostelig affære. Mange backpackers og andre rejsende går derfor tit sammen om en delelejlighed, for at spare penge Det betyder at du skal dele badeværelse, køkken og nogle gange soveværelse med andre. Som Au Pair får du dit eget værelse, i et dejligt hus, i et godt område.
 4. Alle dine basis leveomkostninger er dækket af programprisen, det vil sige at du, udover flybilletten, får kost og logi med i prisen. Derudover får du lommepenge, som du kan bruge til at rejse rundt for i weekenderne.
 5. Du lærer hver dag som Au Pair, ud over at du forbedre dit engelsk, så vil du også få indsigt i og bedre forståelse for kommunikation. Au Pairs kommunikerer hver eneste dag med børn, værtsforældre, andre forældre, lærere, andre au pairs og mange mange flere.
 6. Du får en enestående mulighed for at se tingene fra en anden vinkel. Du bliver en del af en anden familie, en familie med en anden livsstil og kulturel baggrund.
 7. Mange Au Pairs er bedre kandidater til internationale servicefag, som f.eks. stewardesser, da du lærer meget om kommunikation, fleksibilitet og deres engelske sprogniveau er højt.
 8. Au Pairs bibeholder et tæt forhold til værtsfamilien, måske hele livet.
 9. Au Pairs får masser af internationale venner. Venner fra hele verden, som du kan dele dine oplevelser med.
 10. Som Au Pair har du en del fritid til at tage på eventyr. For det meste har du fri i weekenderne, det giver dig masser af tid til at tage ud og opleve og få nye skills, f.eks. surfing, ridning, madlavning – you name it!
 11. Du tilbringer meget tid med børnene i din værtsfamilie. Men jobbet som Au Pair indebærer ikke kun madpakker, lektier og hentning/bringning, men også livsbegivenheder i børnenes liv, som f.eks. første skoledage, første ord, danseopvisninger, fødselsdagsfester eller måske overrækelse af en guldmedalje i fodbold.

Er du blevet hooked på livet som Au Pair? Så læs mere om dine Au Pair muligheder lige her