Icon

Seneste blogindlæg

VELKOMMEN TIL ALOTTs BLOG.
ALOTTs deltagere siger: Her kan du læse om oplevelser fra deltagere. Klogere på verden: Sjov info der ruster dig til at rejse ud i verden. Rodekassen: Fun fact du aldrig havde gættet. Tips & gode råd: Hvordan håndterer man kulturchok? Hvorfor skal man være frivillig? Og meget mere...
Har du ideer til indlæg eller har du selv lyst til at bidrage, hører vi meget gerne fra dig.

Hvad er TEFL?

TEFL står for: Teach English as a Foreign Language

En TEFL certificering er et internationalt anerkendt bevis, der er nødvendigt for at måtte undervise i engelsk som fremmedsprog ude i verden. Undervise i engelsk som fremmedsprog refererer til undervisning i et land, hvor engelsk ikke er modersmålet.

Deltager du i Teach & Travel Kina, vil du efterfølgende kunne bruge din TEFL-certifikation til at undervise i andre lande, hvis du ønsker det. Hvis du ikke drømmer om en fremtid som underviser, er det stadig et ret blæret punkt at have på sit CV.

Et TEFL certifikat kan opnås på forskellige måder. Enten ved klasseundervisning eller via et online kursus – eller en kombination af begge.

Vi oplever at kombinationen af begge er den mest effektive, da det tilbyder fleksibiliteten ved at kunne tage størstedelen online, men også muligheden for rent faktisk at prøve disse nye evner og værktøjer af i virkeligheden og få konstruktiv feedback tilbage under den afsluttende klasse undervisning.

Den online del

På ALOTTs program foregår del første del af TEFL kurset foregår online, hvor man igennem TEFL-materiale skal arbejde sig igennem en del læremateriale og også lave afleveringer, som tjekkes af ALOTTs samarbejdspartnere i Kina.

Der er i alt materiale til omkring 120 timers arbejde, så man skal være forberedt på, at det er lidt af et projekt og det kan være en god idé at sætte deadlines for dig selv løbende.

Det gode ved det online del er, at man bliver guidet hen af vejen og kan tage den tid man vil og flette det ind i sin dagligdag, så man arbejder med det, når man har tid.

Igennem TEFL-materialet vil man få evnerne og værktøjerne til at planlægge undervisning, engagering og generel håndtering af eleverne. Så selv hvis man intet erfaring har som underviser, vil man her blive rustet til netop dette job.

Hvis der er spørgsmål til materialet er man altid velkommen til at kontakte ALOTT eller ALOTT’s samarbejdspartnere i Kina.

Den afsluttende del

Efter ankomsten til Kina, vil der være 2 ugers intens klasseundervisning, som udgør den sidste del af TEFL kurset. Her bliver man undervist af lærer med mange års erfaring. Man får mulighed for at prøve sine nye evner og værktøjer af sammen med de andre TEFL-deltagere og sågar foran en prøve-klasse af kinesiske elever.

Her kan man for alvor få fornemmelsen af lærerjobbet og få god konstruktiv feedback og tips, så man føler sig rustet til at arbejde et semester som engelskunderviser på en lokal kinesisk skole.