ALOTT’S CAMILLA I JAPAN (FOR ANDEN GANG)

Japan
Efter mit første besøg i Japan med ALOTT, blev jeg simpelthen nød til at rejse tilbage i min ferie! Så jeg tog kæresten i hånden og glædede mig til at vise ham alt det finurlige Tokyo har at byde på :D

Udover Tokyo, besluttede vi også at besøge Kyoto, for at se en anden del af Japan og det kan klart anbefales!

Japan er fantastisk – alt er lidt anderledes fra Vesten somehow. Templerne er traditionelle og fredfyldte oaser strødt rundt omkring i den ellers kæmpe store pulserende storby, hvor der er fuld skrue på alle neonskilte og så helt utroligt mange folk. Der er evigt liv, farver og herlig galskab. Fremtiden er lige rundt om hjørnet – vi besøgte blandt andet et VR game center, som var langt forud for alt vi havde set ellers og Robot Restauranten efterlader en med kæben på gulvet. Er man bare lidt nørdet vil man også synes det er enormt skægt at besøge Godzilla og fare vild i en af de mange oldschool arcades med gamle Nintendo spil.

Servicen er altid helt i top, folk er utroligt søde og venlige og Japan er klart et af de nemmeste lande at rejse i. Alt skiltning er også på engelsk og selv om man vandre rundt midt om natten, føler man sig aldrig utryg, for kriminaliteten er nærmest ikke-eksisterende. 

Hvor Tokyo er meget futuristisk, er Kyoto mere gammeldags og her oser af det traditionsrige gamle Japan – her er flere templer, mere traditionel arkitektur, gaishaer kan spottes overalt og så er her helt utroligt lækker mad.