Alotts Camilla & Joan i Japan

Japan
Før vi åbnede op for Work & Travel i Japan i 2017, hoppede Joan og jeg (Camilla) på flyveren og drog til Japan for at besøge vores samarbejdspartnere i Tokyo.

Turen derned gik fint og det første ultra japanske der mødte os i lufthavnen i Tokyo, var et super fancy toilet. Det er jo lige før, man slet ikke tør trykke på nogen af dem 😅

Under vores tid i Tokyo boede vi i fælleshuset, hvor samarbejdspartnerens kontor ligger, og hvor de fleste deltagere også bor. Så vi kunen prøve præcis hvordan det er at dele værelse emd andre frivillige. Vi sov grimrende og de roomies vi havde, var rigtig søde.

Samarbejdspartneren viste os alt det en deltager også gennemgår. Vi fik maaaasser af praktisk info og besøgte både banken og posthuset og fik forklaret hvordan en jobsamtale foregår på japansk og besøgte også sprogskolen og dens søde undervisere og meget meget mere. Vi var sågar med på jordskælvscenteret – en stor simulator, hvor man oplever et “jordskælv” og lærer præcis hvordan man bør forholde sig under et rigtigt jordskælv.

Og så var der heldigvis også tid til at lege turister og bare se så meget af Tokyo som overhoved muligt 🌸.

Hvis du er nysgerrig på Japan, så læs mere her eller giv os et kald på 74 42 11 88.

– Camilla