Andreas i Namibia

… Udtryk som “I see you just now”, som betyder jeg er der om 10-30 min. Og hvis ingen kommer, så hedder det “This is Africa” som betyder alt kan ske.

Expect the unexpected” er en god sætning at skrive sig bag øret og leve efter.

I pauserene bliver  man opfordret til at gå ind til dyrene og komme dem ved. Arbejdet er super,og oplevelserne med dyrene er fede, Jeg har blandt andet gået tur med løver, aber og hunde, samlet knogler op inde hos de vilde løver, lært at ride, samlet brænde, fodret dyrene, gjort rent, taget på tur, lavet Game counting, samlet informationer om de dyr, der var sat fri, bare for at nævne en lille smule af, hvad der sker.

Oplevelserne er mange. Som for eksemplet at sove ude sammen med geparderne om natten , det er så fantastisk at have en voksen gepard til at ligge lige ved siden af en og den spinder igennem hele kroppen, og så også lige to geparder mere lige ved siden af mig.

Efter jeg er kommet hjem har jeg ville tilbage og håber at komme retur til Namibia, når pengene er til det.