ANNEMARIE SOM FRIVILLIG I NAMIBIA

At være frivillig betyder ikke altid at man skal være de 18-20 år. Annemarie tog til Namibia for at være frivillig og hjælpe dyrene. Læs hendes oplevelse om at være 50 år, og rejse ud og være frivillig.

Her er lidt tekst fra en en ældre ” volunteer” ; )….

Jeg synes det var fantastisk at rejse ud som frivillig som 50 årig, men man skal være opmærksom på at de fleste af de frivillige nok er mellem 20 og 38 år, men det har ikke afskrækket mig- vi er jo alle taget afsted med samme formål: at arbejde med dyr og prøve noget helt nyt i et land med en helt anden kultur end den vi kender hjemmefra. Hvis man trænger til et ”break” fra ens travle hverdag og vil prøve noget helt andet end en strand i Thailand, så kan et ophold i Namibia på Naankuse og Kanaan varmt anbefales.

Arbejdsopgaverne er noget alle kan deltage i uanset alder, og hver dag er ikke ”hårdt” arbejde, der er også mange vandreture ud på savannen, rideture og ture med jeep hvor man ser Namibias fantastiske dyreliv. Jeg var afsted næsten en måned, men har man kun 2 uger kan opholdet også være en stor oplevelse… en uge på Naankuse og en uge i Kanaan. Jeg er kommet hjem med fornyet energi og et andet livssyn end da jeg tog afsted.

Det bliver ikke sidste gang jeg rejser ud i verden som frivillig, det er den bedste måde at se et nyt land og lære en kultur at kende på: )

Drømmer du, som Annemarie, om at tage til Namibia som frivillig, kan du læse mere her!