AU PAIR IN AMERICA – HVOR ER DE NU? SANNES HISTORIE

sanne på strand
Sanne var au pair i USA i året 2013-2014. Læs hendes oplevelser som au pair og bliv inspireret til nye eventyr.

Hej!

Jeg var au pair i året 2013-2014 og det var det bedste år nogensinde! Jeg var i en familie med 5 drenge og 1 pige i aldrene 4-19 år! 

Nu bor jeg i Aalborg og arbejde som kunderådgiver i Nordjyske Bank. I mit daglige arbejde har jeg desværre ikke for meget engelsk indblandet, og det savner jeg – Jeg har stadig kontakt til min familie med jævne mellemrum og heldigvis besøger jeg “mine” 6 børn hvert år og det bliver kun federe og federe! 

Mit år i USA – Florida udviklede mig på alle parametre! Jeg fik nogle sprogkundskaber jeg aldrig troede var muligt og jeg havde en masse ansvar, hvilket lærte mig en masse omkring mig selv, og hvordan jeg bar mig ad i forskellige situationer. Jeg blev selvstændig og ansvarsbevidst (mere end i forvejen).

Fremtiden bringer forhåbentlig på en masse spændende! Jeg kunne godt tænke mig at tage orlov fra job i DK og opleve jobs i USA inden for den økonomiske verden derover. 

Venlig hilsen

Sanne N. Pedersen