AU PAIR ORIENTATION TRÆNINGSPROGRAM

aupair
Føl dig forberedt og klar til livet i USA som Au Pair in America før du møder din værtsfamilie med dette inkluderede forberedelseskursus.

Før du møder din værtsfamilie og begynder din Au Pair-oplevelse, sørger vi for, at du er fuldt forberedt gennem vores Pre Departure Online Training og vores 3-dages orientation- og træningsprogram. Vores Pre Departure Online Training er designet af vores undervisere for at hjælpe dig med at få en større forståelse af programmet, før du tager afsted til USA.

Ved at gennemføre en del af træningen online før du rejser fra Danmark, vil den personlige orientation, du modtager efter ankomsten til USA, have mere tid til at fokusere på børneaktiviteter og udvikling, god kommunikation med værtsfamilien, kulturel tilpasning og problemløsning.

Du og alle de andre au pairer, der ankommer samme dag, vil blive mødt i lufthavnen af ​​en repræsentant fra Au Pair in America og taget til vores dejlige 4-stjernede Orientation hotel, der ligger meget tæt på New York City.

Ved Orientering vil du blive introduceret til au pairs, der vil bo i samme område som dig. Gennem årene har vi oplevet, at mange gode og varige venskaber er grundlagt på Orientation!

Orientering er designet specielt til at hjælpe dig med at tilpasse sig den amerikanske kultur, forberede dig til dit år med din værtsfamilie og give praktiske råd og tips om børnepasning. Vores dedikerede Orientation undervisere har været der siden starten af ​​programmet i 1986 (!) og har hilst i tusindvis af au pairs fra hele verden velkommen til USA.

Når du møder din værtsfamilie, vil du være godt rustet til at gå i gang med din oplevelse med gode forventninger, og en klar forståelse af alt hvad det indebærer!

At tilbringe dine første par dage ved Orientation er en fantastisk mulighed for at begynde at blive venner med alle de andre au pairs fra hele verden, som vil dele denne spændende oplevelse med dig.