BLIV AU PAIR IN AMERICA AMBASSADØR

Au pair
Elsker du at snakke med folk omkring dine oplevelser som au pair i USA? Som Au Pair in America ambassadør for Travel ALOTT får du US 50$ for hver succesfuld henvisning til programmet af Au Pair in America.

Elskede du din tid som au-pair i USA? Kan du ikke lade vær med at fortælle folk om dine utrolige oplevelser du havde siden du kom hjem? Ønsker du at genopleve det hele en gang til? Så har vi måske hvad du leder efter …

Ambassadør programmet er Au-pair in America’s mangeårige og meget succesfulde henvisnings program. Ambassadørerne er tidligere au-pairs som rekrutterer nye au-pairs gennem en bred vifte af salgsfremmende aktiviteter og modtager US50$ fra Au-Pair in America for hver succesfuld henvisning man laver for Au-Pair in America programmet. 

Det lyder godt ikke? Sådan fungerer det …

Du samarbejder med din lokale Au-Pair in America repræsentant. I det her tilfælde er Travel ALOTT den danske afdeling. Her hjælper du os med at uddele information og events, men også interviewe nuværende au-pairs om hvordan deres rejse er. Dem du henviser til programmet Au-pair in America skal søge gennem den lokale APIA repræsentant som igen er Travel ALOTT, og så skal du kontakte Joan, at det var dig som fortalte om den fantastiske mulighed om at være Au-pair i USA.

Hvis du gerne vil være ambassadør kontakter vi Au-pair in America for dig, og der vil blive sendt et ambassadør kit til dig som vil indeholde en masse ting som vil hjælpe dig med at promovere programmet og vi vil altid være til hjælp hvis du har brug for det.

Så hvis du vil hjælpe andre au-pairs med at få den samme fantastiske oplevelse som dig, så skriv til os på mailen info@alott.dk og begynd at hjælpe os med at promovere Au Pair in America her i Danmark.