Hvad er Ecobricks

Plastik affald i naturen er et så stort problem, at det påvirker os alle!

Heldigvis er der ting man kan gøre ved det…

Læs mere
Japan

MISFORSTÅELSER VED WORKING HOLIDAY OPHOLD I JAPAN

Blandt de, der tager på Working Holiday i Japan, er der mange misforståelser og myter. Disse kan skyldes forældede oplysninger fundet på nettet eller fra fejlagtige tolkninger af officielle tekster. De forkerte oplevelser bliver givet videre fra en person til en anden, der er på Working Holiday ophold.

Men bare rolig, i dette blogindlæg vil vi aflive nogle af disse myter!

Læs mere
9 grunde

9 GODE GRUNDE TIL AT BACKPACKE I SRI LANKA

Her får du 9 gode grunde til, at backpacking rundt i Sri Lanka er en god idé.

“Backpacking giver dig mulighed for at rejse og se en masse af landet på et rimeligt budget. Du er måske nødt til at sænke din sædvanlige levestandard…

Læs mere

HORNET ER NÆSEHORNETS FORBANDELSE

WWF: Med en motorsav skar krybskytter i Sydafrika hornet af det næsehorn, som er på billedet til højre. De efterlod hende i live med utænkelige smerter. Hendes fire uger gamle unge blev væk fra hende pga. overfaldet og døde af mangel på mad og vand. Mirakuløst overlevede hun med lægebehandling og har nu fundet en stærk mage, der hjælper hende.

Læs mere
japan

FANTASTISKE OPLEVELSER I JAPAN

ALOTT var på Comic Con Copenhagen i weekenden, og der havde vi en konkurrence, hvor folk skulle skrive, hvad de ville opleve i Japan hvis de vandt et Work & Travel ophold dertil. Vi synes, de kommer nogle fantastiske steder, som vi vil dele med jer.

Læs mere
praktik

PRAKTIK I UDLANDET – MEN HVOR…?

Vil du gerne i praktik i udlandet, men har lidt svært ved at beslutte dig for, hvor du gerne vil hen? 🌎
Don’t worry, lad os beskrive destinationerne for dig og hjælpe dig med at vælge, hvilket land der er helt perfekt til dig 😀.

Læs mere
Japan

JAPAN FUN FACTS

Når man tænker på Japan tænker man på: sushi, Anime, kimonoer, Geisha, samuraier, Manga og Godzilla. Japan er rig på kultur, men er også fyldt med sjove facts – vi har her samlet nogle af dem!

Læs mere

FOTOPROJEKT – OG VINDEREN ER… SALLY DALSGAARD SVENSTRUP

“Da jeg var lille, var jeg yderst fascineret af Troels Kløvedals store og nysgerrige næse. Jeg husker følgende af hans ord: “Den, der intet oplever på sin tur til købmanden efter en liter mælk, vil heller intet opleve på sin rejse om jorden.” – Jeg holder meget af at købe mælk!”

Læs mere
Johanne

FOTOPROJEKT – FANTASTISKE ANSØGERE!

Vi er helt overvældet over den meget høje kvalitet, der har været i de masser af ansøgninger, vi har fået fra unge rejselystne, skrivedygtige og kameraduelige mennesker, der har budt ind på at skulle 14 dage til Zimbabwe.

Her er et par eksempler på gode billeder, der gjorde det virkelig svært for os at vælge kun en vinder – I er alle vindere!

Læs mere

THE BIG FIVE – HVAD ER DET?

The Big Five er oprindeligt et udtryk fra storvildtsjagt i Afrika. Det betegner ikke dyrenes størrelse, men omfatter de fem afrikanske dyr, det er sværest og farligst at nedlægge til fods: løven, leoparden, det sorte næsehorn, den afrikanske elefant og kafferbøflen. Udtrykket benyttes også i forbindelse med safari, hvor man gerne vil se og tage billeder af alle 5 dyr.
I dag er det kun kafferbøflen, der ikke er et truet dyr.

Læs mere
All by myself

ALL BY MYSELF

At rejse alene første gang, er en stor udfordring og skræmmende for de fleste, så skræmmende at nogle helt lader være. Men det man får ud af det i sidste ende, er så meget større, end man overhoved kunne have forestillet sig til at starte med

Læs mere