USA bucket list

USA byder på rigtig mange forskellige ting og spændende steder for enhver og når man er Au Pair i Amerika er der rigtig gode muligheder for, at krydse de steder af man har på sin bucket list.

Læs mere
Uges ferie

EN UGES EVENTYR

Går du og drømmer om at tage afsted på dit livs rejse for en enkelt uge, så læs med her, og tjek dine muligheder her ved ALOTT.

Læs mere
Au pair

BLIV AU PAIR IN AMERICA AMBASSADØR

Elsker du at snakke med folk omkring dine oplevelser som au pair i USA? Som Au Pair in America ambassadør for Travel ALOTT får du US 50$ for hver succesfuld henvisning til programmet af Au Pair in America.

Læs mere
Mikkel

MIKKEL PÅ KRYBDYRSEVENTYR I SYDAFRIKA

Mikkel Sortemose er ved at uddanne sig til dyrepasser, og skal i praktik igennem ALOTT på et reptil center i Sydafrika.
Inden kom han forbi ALOTT kontoret og havde to 8-benede venner med og fortalte koordinatorerne alt om edderkopper.

Læs mere
Canada

CANADA FUN FACTS

💬 ’Eh’ er officielt blevet anerkendt som ord i Oxford ordbogen. Sejt eh?! 🎅🏻 Man kan skrive et brev på et hvilket som helst sprog

Læs mere
Aussie

AUSSIE SLANG

Ingen har fantasi som australierne, når det gælder at finde på lang ord – spids ører hvis du er på vej Down Under. Det her kan du få brug for! 🙂 Og forvent også at du får et nyt kælenavn!

Læs mere
vild rejse

EN VILD REJSE

Billund Lufthavns magasin Check-In har interviewet Heidi Sølvberg Petersen til en spændende artikel om hendes rejse.

Læs mere
Backpacker

20 TEGN PÅ AT DU ER EN ÆGTE BACKPACKER

Er du ham, der altid har kunnet finde rundt i alle metrostationer og lufthavne, eller måske er du hende, der altid var lidt mere fascineret af rygsække end håndtasker. Hvis du nikker genkendende til de 20 nedenstående punkter, så har du nok, ligesom os, en ægte backpacker i maven!

Læs mere