Værtsfamilie

VÆRTSFAMILIE SCREENING

Alle vores værtsfamilier bliver omhyggeligt screenet efter reglerne som kræves af de amerikanske myndigheder.

Værtsfamilier, skal lige som au pair ansøgere, leve op til nogle krav, for at kunne deltage i Au Pair in America programmet.

Læs mere
klima

TIPS TIL AT GØRE DIN REJSE MERE KLIMAVENLIG

Du behøver ikke tage på cykel – eller vandreferie for at passe på klimaet. Der er masser af små og store ting du kan gøre for at din rejse bliver grønnere. En god tommelfingerregel er at ”Leave No Trace”. Det betyder at du ikke efterlader andet end dine fodspor, uanset hvor du rejser hen 👣

Læs mere
tokyo

TOKYO: DE 6 BYDELE DU SKAL BESØGE!

Tokyo er hjem for mere end 13 millioner mennesker – ret forståeligt hvis byen kan virke stor og overvældende.
Hvor skal man hen, hvad skal man lave og hvad skal man se?

Bare læn dig tilbage, we got you! Her er vores liste over de 6 bydele der skal være på din must-see-liste.

Læs mere
placering

PLACERINGS TIPS

Vores top tips til at få din ansøgning til at skille sig ud for værtsfamilierne!

Så, du har færdiggjort din ansøgning og sidder nu og venter på at matche med den perfekte værtsfamilie. Føler du dig nervøs? Er du bange for, at du slet ikke finder en god værtsfamilie? Bare rolig!

Læs mere
frivillig

VILD MED DYR! FRIVILLIGT ARBEJDE I UDLANDET

Har du en passion for dyr? Vil du gerne være med til at gøre en forskel for wildlife ude i verden? Det føles bare rigtig godt, at se et rehabiliteret dyr blive sat ud i naturen igen.

I mange dele af verden er dyr truede og sårbare. For at afhjælpe disse problemer har entusiaster verden over etableret projekter for at hjælpe disse dyr i frivillige projekter. Og her hjælper du med din indsats og dit programgebyr for at projekterne kan køre.

Læs mere
frivilligt arbejde

FRIVILLIGT ARBEJDE I UDLANDET – HVAD SKAL JEG FORVENTE?

Væk med kulturelle barrierer!

Hos ALOTT går vi ind for at reducere kulturelle barrierer i verden. Vi mener, at rejsende skaber forståelse for andre kulturer, og dermed vil de forbehold og forud opfattede meninger, der eksisterer før rejsen, mindskes gevaldigt.

At rejse ud i verden som frivillig, er ikke kun at give en hjælpende hånd for de mennesker og dyr, der har brug for det, men det giver også dig en forståelse for landets kultur og traditioner. Du kommer hjem med mange aha-oplevelser til dine venner og bekendte, og du vil have udviklet et anderledes syn på verden.

Læs mere

5 TING OM FLY, DER KAN KURERE DIN FLYSKRÆK

Sabbatår, dannelsesrejse, sommerferie, winter esape. Kært barn har mange navne, men en ting de alle har til fælles er, at rigtig mange danskere rejser ud i verden med fly. Disse rejser betyder for nogle også hamrende hjerter, svedige håndflader og sug i maven, fordi de skal transporteres fra A til B i et fly 10 kilometer over jordens overflade.

Læs mere

KULTURCHOK

Næsten alle oplever kulturchok, når de kommer til et helt nyt miljø. Alt er anderledes: Sproget, maden, folket – ja selv vandhaner og tøj!

Oplevelsen af kulturchok kommer fra ikke at vide, hvad man skal gøre og ikke vide, hvilken opførsel der er passende eller upassende.

Læs mere

HVORFOR BETALE FOR AT VÆRE FRIVILLIG?

At arbejde som frivillig betyder i praksis, at du arbejder gratis, ved at gøre en indsats, samtidig med at du, via dit programgebyr, bidrager økonomisk til det projekt, du involverer dig i.

Det kan virke underligt, at du betaler penge for at arbejde frivilligt, men uden privat finansiering eksisterer de fleste projekter ikke.

Læs mere

DET BEHØVER IKKE VÆRE KEDELIGT AT FLYVE

Forestil dig det her scenarie: Du skynder dig igennem lufthavnen, din telefon er halv-død for strøm, men det gør ikke noget. Din smartphone skal bare lige holde strøm indtil du kommer ombord på flyveren, for der venter der et strømstik, der kan give din Iphone noget much needed genoplivning og noget in-flight Wi-Fi, så du lige kan tjekke (ALOTTs?) Facebook og Instagram.

Alt dette inden du falder hen til din favorit Disney film eller et af de sidste afsnit af Stranger Things.

Idet du boarder flyet rammer realiteterne dig, der er hverken strømstik eller Wi-Fi, ikke en gang et entertainment system – OH NO!!!

Læs mere
afvist

AFVIST – HVAD SÅ NU?

I de senere år har der været rekord mange ansøgere til de videregående uddannelser og mange unge går lige spændte og glæder sig til deres nye uddannelser der starter snart. Men for dem der fik afslag fra drømmestudiet, ser fremtiden det næste års tid pludselig lidt anderledes ud.

Og hvad gør man så? Skal man arbejde? Rejse? Søge ind på en alternativ uddannelse?

Læs mere
legater

NAVIGATION I EN JUNGLE AF LEGATER

I Danmark findes der mere end 20.000 legater og at navigere rundt i dem, er ikke altid en let sag! Men hvis man sætter sig ind i reglerne og får søgt, kan det faktisk være rigtig god økonomisk støtte til dit ophold i udlandet.

Heldigvis er der meget hjælp at hente på nettet, og vi har prøvet på at samle lidt tips herunder.

Læs mere