CECILIE – 2 MÅNEDER I AFRIKA

Nu er det blevet min tur til at drage ud i den store vide verden… Destinationen hedder Afrika, Namibia og Zimbabwe for at være helt præcis.

Min første destination er Namibia, hvor jeg skal arbejde med et projekt med vilde dyr. 

11. marts

Nu sidder jeg i Kastrup lufthavn og venter på mit fly til Frankfurt kommer…✈️

Jeg har fået sagt godt farvel til venner, familie og hestene derhjemme og er nu helt klar på at mit livs eventyr kan begynde😍🦒🦁🐨🐭🐼

Nåh men jeg ankom til Namibia i går ca kl 14.30. I den Namibiske lufthavn mødte jeg en engelsk pige på 19 år, som skulle samme sted som mig. Hvilket var meget rart, så kendte jeg i det mindste én når jeg ankom…

13. marts

Da vi ankom blev vi vist lidt rund og fik vist vores værelse – vi sover på samme værelse, med en dansk pige og en engelsk pige.

Nåh men i dag var jeg til en slags instruktion om formiddagen og efter frokost var jeg på det hold der skulle lave “reserve Cleanup “.
Ved Reserve Cleanup skulle vi gå langs et nyt hegn, der er blevet sat op, og samle små stykker ståltråd, træ og plastik op.

Nu sidder vi på en lille balkon på taget af Lapa, (lapa er hvor vi spiser) og ser solnedgangen☀️

16. marts

Jeg har oplevet noget af det fedeste i dag…
jeg var ude og gå tur med de mellemste bavianer🐒

Det er seriøst noget af det vildeste jeg har prøvet😆

Nåh men vi går ca 15 min hvor bavianerne, hopper op i vores arme eller på vores hoveder fordi de ikke gider gå. Efter de ca 15 min kommer vi til et åbent område, hvor vi sidder under et træ og bavianerne hopper rund og leger og finder mad😍❤️🐒

19. marts

Nu er den første uge i Namibia gået, det vil sige der kun er 3 uger tilbage. Tiden går alt for hurtigt😱

I løbet af ugen har jeg oplevet så meget… jeg har været med til at fodre de store dyr (løver, geparder, leoparder og hyæner). Jeg har gået tur med bavianerne og geparderne. Jeg har været med til at informere farmer i Namibia, hvor de store vilde dyr (geparder og leoparder) befinder sig. Jeg har været med til at tælle dyr på sydsiden ,og jeg har været med til at rydde op langs det nye hegn. 
Søndag tog vi ind til Windhoak for at shoppe og få noget godt mad😍

28. marts

I denne uge har jeg valgt at være sammen med hestene hele ugen🐴jeg savnede dem for meget…

Jeg har de sidste tre dage arbejdet med lille Dasiy, som er ved at blive menneskevandt. Jeg startede med hende mandag og idag kan vi allerede få grime på og blive nusset i hovedet. Så hun vil rigtig gerne lære og elsker nu at blive nusset🐴
Det er dejligt at få et projekt, nu hvor jeg må undvære Diva i et par måneder😍

Ellers har jeg redet på en hest ved navn Julie, som er en kæmpe nussehovede. 
Og jeg har lært at hyrde hestene hjem, på hesten Sploge.

I morgen skal jeg på en solnedgangs ridetur, som tak for min hjælp. Det ser jeg rigtig meget frem til 😀☀️

29. marts

Vi red solnedgangen imøde ❤️🔥🐴

1. april

Jeg har haft fri i dag🎉 hvilket var såååå lækkert. 
Jeg brugte min fridag i Lodgen sammen med 10 andre frivillige. Lodgen er et hotel som projektet har. Det er rigtig luksuriøst og lækkert😍

8. april

Så er min tid i Namibia se ved at være ovre 😥Jeg har virkelig nydt mine 4 uger her, og har mødt så mange fantastiske mennesker❤️ 

Jeg vil helt sikkert anbefale dette projekt hvis du gerne vil gøre en forskel. Projektet i Namibia arbejder for at farmerne og de vilde dyr kan leve i fred, og uden dyr i fangeskab. Oven i det laver de research på dyrenes adfærd og færden 🐨🦒🐺🐒🦁🐯

Min sidste dag bliver brugt med Natasja, vores lille baby bavian🐒

Efter en måned i Namibia går turen til Zimbabwe. Her skal jeg arbejde i en afrikansk stald med ca. 40 heste. Hestene er forskellige – fra kryds, der bliver brugt til rideundervisning, safari og fuldblodsheste, der bliver brugt til sportsgrenene Polo og Polo Crosse. Jeg skal assistere ved disse aktiviteter, hjælpe til i stalden og hvor der ellers er brug for mig. Den første uge går med introduktion til selve stedet og en livsstil indenfor sport. Herefter vil jeg begynde at assistere guiderne og de ansatte på projektet med de daglige rutiner og hjælpe til, hvor det er nødvendigt. Arbejdsopgaverne vil typisk være træning af heste, guide på safari ture og undervisning på hesteryg.Lørdag og søndag deltager jeg på løveprojektet, hvor jeg hjælper til med de daglige opgaver såsom pleje og fodring af løver, samt rengøring af deres indhegninger. Der bliver også mulighed for, at lave legetøj til løveungerne, samt komme med på de daglige gåture med løverne.

17. april

Min første uge i Zimbabwe har været rigtig god. 
Det jeg laver her, er kort fortalt, grooming af hestene og ride dem. Jeg rider minimum 2 gange om dagen. Det er alt fra polo crosse til dressur. I weekenderne har jeg mulighed for at gå ture med løverne🦁

Min fødselsdag i dag, er blevet brugt på at træne lidt, til et springstævne jeg skal til om 2 uger og en safari ridetur til solnedgangem☀️

22. april

I dag har dagen stået på springundervisning på Moving og Diva.

Vi har i dag, mandag og tirsdag en træner fra Bulawayo, for vi kan blive klar til stævne i næste weekend😬🐴

Jeg skal ride Moving to fast til stævnet – Moving er en stor rød vallak, som både bliver brugt til spring, men også polo crosse nogle gange🐴

24. april

Så er vi ankommet til Victoria falls efter 8 timer i en minibus😅

Termometeret siger 32 grader i skyggen og vi sidder alle på pizza inn i lange bukser, og er ved at koge over😅

Jeg skal være i Vic falls indtil fredag, hvor turen går til stævne i Bulawayo☀️🐴🏇

26. april

Nu løber vi på sidste dag i Victoria Falls, og det har været nogle fantastiske dage.

Igår så jeg først Victoria Falls fra en helikopter derefter ziplinet jeg over og i dag skal to af pigerne bungee jumpe fra broen over Vic falls.

I går var vi også helt tæt på vandfaldet, nemlig i regnskoven, hvor det regner året rundt pga. de store mængder vand der falder ned og kommer op igen og dannes til regn☔️💦

2. maj

I går stod det på polo crosse, hvilket er en af mine nye ynglings sportgren🏇

Jeg red på Mercury, som er professionel polo crosse hest🏇

7. maj

Så går turen hjem, og jeg vil savne min stald familie, og kommer helt sikkert tilbage!