CECILIE – AU PAIR I AUSTRALIEN

Her en hilsen fra en af vores deltagere på Au Pair programmet i Australien.

Jeg er ved at være halvvejs i mit au pair-ophold i Melbourne, så jeg tænkte, at det er tid til at gøre status. Og jeg behøver ikke tænke særlig længe for at vide, at det her er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget! De sidste 3,5 måneder har givet nogle af de bedste oplevelser og minder i mit liv. Jeg er blevet del af en familie på den anden side af jorden, som jeg er utrolig taknemmelig for at have mødt, og som giver sjove stunder og nye minder hver dag. Jeg har mødt en masse nye mennesker (langt de fleste fra Tyskland, men også en håndfuld fra andre lande), som jeg er blevet gode venner med. Jeg blevet lokal og velkendt i en storby med stort set samme indbyggertal som mit hjemland. Og så har jeg lige sidste weekend været på en stille og rolig forlænget weekend i Sydney – hvor mange kan lige sige det?!  

Jeg har altid været enormt bange for kryb, især edderkopper, og det har faktisk været så slemt, at jeg er ret sikker på, jeg havde araknofobi i en overgang. Derfor svor jeg for mange år siden, at jeg aldrig ville til Australien, for hvis der er et sted i verden, hvor man er sikker på at møde mange kryb, så er det Australien… Men hvor er jeg glad for, at jeg ikke holdt, hvad jeg lovede. Og når jeg ser tilbage på alt det, jeg har oplevet de sidste 3,5 måneder, kan jeg slet ikke vente på at se, hvad de næste 4 måneder vil bringe, nu hvor den australske sommer for alvor er ved at melde sin ankomst

Læs meget mere om au pair i Australien her!

Eller se mere på Cecilies blog her – god fornøjelse