CECILIES TUR TIL NAMIBIA OG WILDLIFE RESCUE CENTER

udsigt over ørken
Cecilie har været på et afrikansk eventyr, der har budt på masser af vilde dyr og følelsen af virkeligt at være langt ude i buschen, væk fra alt normalt hverdags trummerum og bare være ét med naturen.

Min afrikanske drøm startede i Namibia. Her var jeg i fire uger og hvilke fire uger. Jeg havde hver dag forskellige opgaver, såsom foodprep, walk med bavianer eller geparder, tracking af geparder og fodring af alt fra surikater til løver. De frivillige fik tildelt en del ansvar hvilket jeg synes var fedt. I min tid i Namibia, var vi rigtig mange frivillige, så udover den daglige omgang med dyrene, var der også tid til sociale arrangementer – super fedt! 
Efter projektet startede næste eventyr i Sydafrika. Her var jeg på Næsehornprojektet, som den første danske pige sammen med min veninde. Dette projekt var på alle måder anderledes end Namibia. Vi var ude i bushen, langt væk fra alt, få mennesker, en masse dyr i den vilde natur osv. Vores faste daglige opgave var at finde de tilbageværende fire hunnæsehorn på reservatet. Hver morgen kl. 6 og om eftermiddagen kørte vi ud og søgte efter dem med vores telemetry. Jeg havde altid en klump i maven lige indtil vi fandt alle fire i god behold. Derefter kørte vi tit bare rundt og kiggede på dyrene, bl.a. elefanter, leoparder og en masse antiloper. Jeg oplevede solnedgangen flere gange fra toppen af et bjerg – et fantastisk syn. Dette projekt er et sted, hvor man kan lære ALT om wildlife conservation, krybskytteri osv. Mine tre uger her var virkelig fantastiske, og jeg er så glad for at have bidraget til bevarelsen af de fantastiske næsehorn! 

Hilsen Cecilie

Vil du med til Sydafrika? Så kan du læse mere og tilmelde dig lige her!