CECILIES TUR TIL SYDAFRIKA OG DE FORÆLDRELØSE NÆSEHORN

Cecilie rejste til Sydafrika for at deltage på Forældreløse Næsehorns projektet. Læs om hendes oplevelser her. Hver dag bliver der begået mere og mere krybskytteri i Sydafrika, og der kæmpes dagligt for at beskytte næsehornene. Desværre lykkes det alt for ofte krybskytterne at få ram på næsehornene, der er lette ofre, hvilket efterlader mange forældreløse næsehornskalve.

Jeg havde en rigtig god tur, og det var virkelig spændende at være så tæt på dyrene, og det var hårdt arbejde, men på den fede måde! Dem der arbejdede på reservatet og de andre frivillige, der var dernede med samme formål som mig, var alle rigtig søde og åbne, og der var plads til alle.

Lederne af reservatet tog sig rigtig godt af os frivillige og sørgede for, at vi alle sammen havde det godt, hvilket var rart, når man var så langt væk hjemmefra. Hver søndag blev vi kørt ind til byen, hvor vi fik lov til at bruge nogle timer i et shoppingcenter.

Ejeren af reservatets svoger drev et safaribureau, så de stillede muligheden for at komme på safari til rådighed, og det var vi 6 frivillige piger, der gjorde brug af. Vi tog tidligt afsted om morgenen og kom hjem til aftensmad om aftenen, og vi havde en rigtig god dag, hvor vi havde set en masse forskellige dyr og var blevet stegt i solen. 

Det bedste ved turen var, at man mødte så mange forskellige mennesker fra forskellige steder verden over, og så at man var så tæt på dyrene, som jeg var! De små næsehorn skulle fodres med sutteflaske 7 gange om dagen, og det var en virkelig speciel oplevelse at få lov til at prøve det.

Jeg vil gerne sige tak for hjælpen endnu en gang for at få mig hjem til Danmark igen, jeg er ikke sikker på, at jeg ville være kommet hjem endnu, hvis du ikke havde sat gang i processen, for de var ikke specielt hjælpsomme med det i Johannesburg Lufthavn, haha 🙂 


Hilsen Cecilie Kornbeck
 

Vil du læse mere om programmet? Så kan du gøre det lige her!