Clement om funweek og job i Luna park

Hej Linda 🙂
Efter godt og vel to måneder får du lige en update fra Down Under. Kort sagt: Det går fantastisk! På selv samme dag jeg ankom tog jeg til jobaudition i Luna Park, hvilket viste sig at være noget af en oplevelse; der skulle bl.a. danses og tales foran en større forsamling(med alt for lidt søvn) inden jeg tre dage efter var så heldig at få jobbet – fantastisk!

Den første uge hernede havde jeg også tilmeldt mig Fun Week – det kan VIRKELIG anbefales! Når man rejser over på den anden side af jorden alene, som jeg gjorde, er det super at have den første uge planlagt, hvor man oplever det bedste af Sydney sammen med mange andre unge backpackers, der også lige er ankommet i Sydney. Ugen giver et godt fremtidsudgangspunkt, idet du får en idé om byen, du får en kontaktgruppe(har stadig kontakt til ca. 10 fra Fun Week og bor sammen med to) og du får fantastiske oplevelser.

Efter Fun Week arbejdede jeg i Luna Park i deres skoleferie, og efter ferien var jeg oven i købet så heldig at få lov til at blive i Luna Park, så jeg fortsætter med at arbejde her indtil slutningen af januar, hvilket er perfekt :-). Jobbet i Luna Park giver også en fed mulighed for at lære unge australiere at kende, da der er mange, der arbejder der.

Boligmæssigt er jeg nu flyttet i lejlighed og dermed fået ro på tilværelsen, hvilket er skønt. I starten boede jeg på flere forskellige hostels rundt omkring i Sydney, og det er altså bare mere stressende. Så snart man får et fast job bør man bestemt finde lejlighed, da det både er billigere og bedre 🙂

Da jeg både har job og bolig på plads, giver det mig også mulighed for allerede at planlægge min ferie. Første del er allerede bestilt – en måneds rejse op ad Østkysten med en anden dansker, hvor vi bl.a. skal køre firhjulstrækker på Fraser Island samt sejle rundt mellem Whitsundays-øerne(paradisøer) på en partyboat, hvilket vi ser meget frem til! Derefter planlægger jeg at flyve fra Cairns til Darwin og opleve hele Nothern Territory og derefter tage turen helt til Adelaide og Melbourne for så at slutte i Sydney igen; helt fantastisk.

Australien tilbyder alverdens muligheder; om end man måtte være interesseret i at feste, arbejde, rejse eller selvfølgelig lidt af hvert 🙂 Så jeg nyder tiden og ser frem til for alvor at skulle se Australien 🙂
Mvh. Clement