EN UGES EVENTYR

Uges ferie
Går du og drømmer om at tage afsted på dit livs rejse for en enkelt uge, så læs med her, og tjek dine muligheder her ved ALOTT.

Vil du på en oplevelses ferie i din sommerferie, eller har du brug for en lille pause i dit sabbatår. Her har vi samlet de programmer hvor du kan være afsted i bare en uge, og komme hjem med en masse oplevelser og historier. 😍

5 dages ture i Australien:

5 dage i Sydney

Byen over dem alle  – fuld af lys med operahuset og den verdens berømte bro. Kom ud og oplev den anden side af den ikoniske havneby. På denne tur udforskes nogle af de ting man ellers ikke prøver og ser med et par dage i byen. Der er lagt i lommen for nogle af de bedste vine i hele verdenen og en udsigt der er til at dø for i Blue Mountains. Turen starter og slutter i Sydney 

5 dage med natur skønne oplevelser

Cairns er det perfekte sted at starte når man elsker naturen, og den har at byde både til land og vand. Her er der strande & regnskov. Du spotter krokodiller, cassowarier, wallabies og andre specielle dyr for Australien. Hvis du er til action, så bliver du ikke skuffet på denne tur. Her er der mulighed for Zip-lining, skydiving, whitewater rafting – dette er dog ikke inkluderet i prisen. Turen starter og slutter I Cairns. 

5 dage på en tidsrejse

Denne tur er det nærmeste du vil komme tidsrejser. Seriøst. Der besøges de ældste steder hvor tegningerne fra Abroriginies stadig findes. Her er spectakulære udsigter,  svømmeture i naturlige kilder. Her har du 5 dage med et indblik i en verden der var engang. Der er ingen andre steder som toppen af Australien. Turen starter og slutter i Darwin.

5 dage i Uluru

Ayers Rock – eller Uluru som de lokale kalder stenen over dem alle. Her finder du verdens bedste sol op og nedgange.  Oplev mystikken i den røde midte af Australien. Lig under åben himmel og nyd stjernerne og en Australsk barbeque.  Dette er et outback oplevelse du aldrig vil glemme. Turen starter og slutter i Alice Spirngs.

Tjek her for mere information om disse rejser. 

California Calling:

Vil du opleve det rytmiske Bellagio springvand og alt det vilde natteliv i Las Vegas? Måbe over hvor storslået Grand Canyon egentlig er? Eller måske gå over den ikoniske Golde Gate bridge?

Hvad med at gøre det hele og meget mere til…? se her

9 dages Bali Xplorer:

Bali – gudernes paradis.
Du kan tage dette program som en lille ferie, og opleve en masse spændende som vi give dig glæde og bare nyde nuet. 

Læs mere om programmet her.

3 dages Surf Camp i Cape Town

Denne 3 dages surf camp er en sjov og aktiv tur, hvor du får muligheden for at lære at surfe, og samtidig får nogle spændende oplevelser! Du kommer til at udforske Southern Capes smukkeste steder! 

Gør dig selv den tjeneste og læs mere om turen her.

Garden Route i Afrika:

Mød de sjove pingviner i Bettles Bay og oplev den afrikanske bush. Besøg den kendte Addo elephant park og kør ad Route 62. Smag på øl og sejl i kano på floden. Udforsk huler, prøv zip lining og bungee jump – listen fortsætter, og alt dette kan du opleve på bare 6 dage!  

Tjek det ud her.

Mozambiques Strande: 

Slap af på ”the golden sand beach”, slik alt det sol du kan, snorkel med en hvalhaj – Dette er Mozambique, når det er bedst!

Tofo Bay er en af Mozambiques flotteste strand, som bare skal besøges! Her finder du et fantastisk marineliv, og mange muligheder for at snorkle. Som noget helt unik er her året rundt Whale Sharks, mantarays og skildpadder. I sæson finder du her desuden delfiner og hvaler og smukke koraler. 

Læs mere om turen her. 

Turist I Cape Town: 

Har du lyst til at være turist og se Robben Island, Table Mountain, Lions Head og meget mere? Så læs mere her. 

Cape Town By Night

Kruger Safari: 

Kom med på en 4 dages safaritur i Krüger National park og omegn! 

Vi har i samarbejde med vores partner, lavet en 4 dages tur i Sydafrika. Forvent 4 dage fyldt med aktiviteter, dyr og natur ligesom en safari skal være! Læs flere detaljer om turen her. 

Fiji Ø-hop: 

Fiji – landet med de mere end 300 øer. Her kommer et ø-hoppepas virkelig på sin plads. Azurblåt vand, øer så lang øjet rækker, hvidt sand og svajende palmer, andre unge, sjove oplevelser og tid i hængekøjen– det er Fiji TIME. Læs mere om det fantastiske Fiji program her. 

Fiji Coconut Cruiser: 

Vil du opleve paradis på jord, så er Fiji et af de steder, der burde være på din to-do-liste. Et absolut must! På denne tur er alt arrangeret for dig – du skal blot følge med og nyde, og selvfølgelig skal du lige først tjekke hele turen ud her. 

Cowboy kursus I Australien: 

Synes du at tanken om at vågne op på landet, drikke ‘billytea’, sadle din hest og ride ud i bakkerne i den Australske outback lyder lækkert?

Så kan ALOTT tilbyde dig muligheden for at leve som australsk jackaroo(cowboy) på Leconfields 5 dages Jackaroo/Jillaroo kursus. Så læs om det her. 

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Vi håber at du blev inspireret, og hvis du har spørgsmål så ring endelig til os eller send os en mail, og så svarer vi gerne på dine spørgsmål 😁😁