FANTASTISKE OPLEVELSER I JAPAN

japan
ALOTT var på Comic Con Copenhagen i weekenden, og der havde vi en konkurrence, hvor folk skulle skrive, hvad de ville opleve i Japan hvis de vandt et Work & Travel ophold dertil. Vi synes, de kommer nogle fantastiske steder, som vi vil dele med jer.

1. Zenhaver

Japan byder på mange fantastiske steder, og derfor er zenhaver et must. Zenmunke bruger disse haver til meditation, og så er de utrolige smukke, og skulle have en beroligende effekt på folk. 

2. Helvedes dal

Helvedes dal – Jugokudani på japansk er et unikt sted i Japan, som er omringet af tæt skov, og floden Yokoyuløber gennem dalen. Stedet er ikke præget af mennesker, men der er en sti, som man kan gå på, så man kan komme ind og se denne Helvedes dal. Grunden til dets navn er fordi, der er kogende vand og svovlgasser i vandet, og det tiltrækker et fantastisk dyr til dette unikke sted. Sneaberne lever her, og om vinteren ligger de sig ned i dette kogende vand for at holde varmen, og her lever de godt. Derfor er Helvedes dal helt klart et sted, vi hos ALOTT synes virker som et helt utroligt spændende sted! 

3. De 1000 røde porte i Kyoto

De 1000 røde porte i Kyoto er en smuk oplevelse, og de røde porte ligger omkring Fushimi Inari-templet hvor de troende kommer for at bede om rigdom og succes. De 1000 røde porte står tæt og giver derfor et utrolig smukt syn på en af japans helligdomme.

ALOTT’s Camilla har oplevet stedet og hendes råd er: “Det er et utrolig smukt sted, og vil helt klart anbefale at man tager hele vejen op til toppen af bjerget gennem disse porte. For jo længere du går jo færre mennesker er der og smukkere udsigt jo højere op man kommer.”

4. Harajuka distriktet 

Hos ALOTT elsker vi dyr! derfor er vi vilde med konceptet med en kaninø. Under 2. verdenskrig forskede Japan kemiske våben på øen Okunoshima, og der placerede man kaniner som forsøgsdyr. Men heldigvis stoppede det og kaninerne fik lov til at leve frit på denne ø som i dag er en turistattraktion med flere tusind kaniner.

6. Mount fuji

Mount fuji er Japans højeste bjerg på 3776 m og er også en aktiv vulkan. Når vejret er klart of fint kan man se bjerget fra byen hvilket vi synes er helt utrolig smukt! 

7. Hokkaido

Hokkaido er den nordligste ø i Japan, og er derfor også mere kølig i vejret, og er derfor et attraktivt sted at stå på ski om vinteren da der er utrolig smukt. På øen Hokkaido har de også en sne festival hvert år hvor de bygger fantastiske skulpturer af sne. Men om sommeren har de mange marker blomster farme med mange skønne farver. Helt klart et sted med masser af natur skønhed!

Japan byder på mange skønne seværdigheder og oplevelser og bare det at tage til Japan og opleve deres kultur og mad er i sig selv en oplevelse. ALOTT’s Leder Joan har også været i Japan og hendes råd er: “Man skal være åben omkring deres mad, for jeg var på et tidspunkt inde på en restaurant hvor jeg fik åleyngel, det smagte dog ikke af noget specielt, men det er ikke det samme som herhjemme i Danmark. Men stadig en sjov oplevelse.”