FREDERIKKES SABBATÅR SOM AU PAIR I AUSTRALIEN

Au Pair Downunder

Hej Linda,

Jeg tænkte, at jeg lige ville komme med en lille update fra det australske. Jeg har nu været her i 6 måneder. Jeg nyder det stadig, hvert sekund, og fortryder slet ikke mit valg om at tage et år herned! Selvom børnene til tider kan være nogle møgunger og være svære at holde øje med, så har vi også en masse fantastiske tider sammen. Jeg er faldet så godt til i familien, og de behandler mig som en del af familien også, og det er jo virkelig dejligt. Jeg har lært så meget om mig selv, og er vokset så meget personligheds mæssigt – så er en klar en oplevelse for livet!

I hvert fald tak for din hjælp med at få det her til at lykkedes, nyder alle de oplevelser jeg har fået hernede, og ved der kommer mange mange flere endnu!

Knus Frederikke

Læs meget mere om, hvad det vil sige at være au pair i Australien her