HER FÅR DU 11 GODE GRUNDE TIL AT BLIVE AU PAIR

au pair
Elsker du at rejse og elsker du børn? Hvad nu hvis du havde chancen for at gøre noget, der muligvis vil ændre dit liv for altid?
 1. At være Au Pair er ikke bare et job. Det er også drømmen om at opleve og rejse, kombineret med et ønske om at blive del af en familie og hjælpe dem med børnene
   
 2. Au Pairs bliver gode til engelsk, fordi de taler sproget hver dag med familien. Og ved at læse bøger for børnene og se tegnefilm på engelsk starter du på et niveau, hvor alle kan være med.
   
 3. Huslejen i mange lande kan være en bekostelig affære. Mange backpackers og andre rejsende går derfor tit sammen om en delelejlighed, for at spare penge. Det betyder at du skal dele badeværelse, køkken og nogle gange soveværelse med andre. Som Au Pair får du dit eget værelse, i et familiehus i et godt område.
   
 4. Alle dine basis leveomkostninger er dækket af programprisen, det vil sige at du får kost og logi. Derudover får du lommepenge, som du kan bruge helt som du selv vil.
   
 5. Du lærer hver dag som Au Pair, ud over at du forbedre dit engelsk, så vil du også få indsigt i og bedre forståelse for kommunikation. Au Pairs kommunikerer hver eneste dag med børn, værtsforældre, andre forældre, nye venner, andre au pairs og mange mange flere.
   
 6. Du får en enestående mulighed for at se tingene fra en anden vinkel. Du bliver en del af en anden familie, en familie med en anden livsstil og kulturel baggrund.
   
 7. Mange Au Pairs er bedre kandidater til internationale servicefag, da du lærer meget om kommunikation, fleksibilitet og deres engelske sprogniveau er højt.
   
 8. Au Pairs bibeholder ofte et tæt forhold til værtsfamilien, nogen hele livet.
   
 9. Au Pairs får masser af internationale venner. Venner fra hele verden, som du kan dele dine oplevelser med.
   
 10. Som Au Pair har du en del fritid til at tage på eventyr. For det meste har du fri i weekenderne, det giver dig masser af tid til at tage ud og opleve og få nye skills, f.eks. surfing, ridning, madlavning – you name it!
   
 11. Du tilbringer meget tid med børnene i din værtsfamilie. Men jobbet som Au Pair indebærer ikke kun madpakker, lektier og hentning/bringning, men også livsbegivenheder i børnenes liv, som f.eks. første skoledage, første ord, danseopvisninger, fødselsdagsfester eller måske overrækelse af en guldmedalje i fodbold.


Om det skal være USA, Austrailien eller New Zealand – det er selvfølgelig helt op til dig!

Er du blevet hooked på livet som Au Pair? Så læs mere om dine Au Pair muligheder lige her