JONAS PÅ FARM I NEW ZEALAND

Som trainee i New Zealand havde jeg en fantastisk tid, hvor jeg arbejde sammen med personer fra mange kulturer i et kanon fedt land. I NZ er tingene tilpas magen til at herhjemme til at man ikke føler man starter fra nul, dog samme tid er alt mere eller mindre anderledes!

På trods af at jeg ikke var stærk i mine fagord på engelsk, så følte jeg at jeg var god i mine engelskkundskaber. Jeg startede ude på farmen, hvor jeg så skulle følge en fransk trainee som skulle oplære mig i starten. Det tog mig dog bestemt ikke længe før at jeg opdagede at især nogen franskmænd har en meget svær accent! Dette gav anledning til mange komiske håndfagter, mærkelige ansigtsudtryk og små krydsedulle lignede tegninger. Heldigvis fik vi ret hurtig styr på vores kommunikation, hvorefter vi pga. den lidt akavede opstart begyndte at foretrække at arbejde sammen, da det gav anledning til flere sjove stunder. 

I min tid i NZ mødte jeg mange trainees fra hele verden, hvilket var helt fantastisk. Der var et stærkt fællesskab blandt trainees, da vi alle havde det tilfældes at vi var langt hjemmefra. I mit område var der altid onsdagspub, hvor der blev lagt planer for weekenden over en øl. 
Jeg havde en fantastik tur både fagligt, men også personligt som jeg ville nyde at se frem til. 
 

Vil du også gerne på farm i New Zealand, så læs mere her!