Karen elsker Goeters

“Nu er det efterhånden et godt stykke tid siden, at jeg kom hjem fra min tur til Namibia. Oplevelsen var noget af det bedste, jeg har prøvet i mit liv! Og jeg vil sige dig tak for hjælpen (:

Karen elsker Goeters – verdens ældste gepard!

Jeg sender dig nogle billeder, så du kan se, hvad dig og ALOTT hjalp mig med at opleve (:
Jeg har leget med små bavianer og vervet monkeys; følt, at det var almindeligt, at en kalv og en zebra gik rundt sammen på den store plæne; jeg fik lært at håndtere det friske kød, skære det ud i lunser og derefter håndfodre det til halvvilde geparder; puttet mig op af løver; gået tur med løver; sovet sammen med geparder; blevet slikket i hovedet, på benene, på armene af geparderne og kastet al min kærlighed på hele stedet dernede!

Det er vildt, at man kan give kærlighed til alle disse dyr, hvorefter de gengælder med en endnu større portion kærlighed fra deres side. Kan man andet end at elske det? Verdens ældste gepard, Goeters, fandt hurtigt vejen til mit hjerte. Han var (og er det stadigvæk) min ultimative yndlings af alle dyrene og var derfor også den sværeste at forlade, da jeg desværre skulle hjemad…

Jeg mødte folk fra hele verden, hvoraf jeg stadig har kontakt med nogle af dem. Det var fedt at dele alle de nye oplevelser og indtryk med folk, jeg ikke kendte i forvejen. Man får opbygget nogle gode venskaber, når man mødes et sted, hvor man deler interessen for det der sker rundt om en.

Jeg skal helt sikkert derned igen!!!

Glædestrålende hilsner fra Karen Ellegaard :D”