Kasper i Namibia

Efter at have været der i blot 2 uger kan jeg nu med garanti sige at jeg ved at det er den retning jeg skal i livet. Jeg studerer biologi og har altid vidst at jeg skulle arbejde med dyr en dag, og nu ved jeg hvordan!

Allerede fra første dag var man i fuld sving med en masse opgaver. Det var hårdt og tog meget energi, men man stod op næste morgen klar til mere. Man er fordelt i 4 forskellig hold hvor man igennem sit ophold er meget op og ned af hinanden.


Der er mange aktiviteter, og en god blanding af det sjove og grove. Du kommer igennem det hele, og ens hold er der altid til at hjælpe en hvis man skal noget man ikke synes er lige så fedt.

Der er mange forskellige dyr, og du kan ikke vide hvilken en på forhånd som du får den største tilknytning til, men at få et venskab med nogle af dyrene er næsten garanteret!

Man bliver overrasket over de grænser man får afprøvet og de dyr man aldrig troede man vil komme til at holde af, er du lige pludselig meget fascineret af.

Du bliver beskidt, kørt ned, får sår og skrammer og du vil savne at være der hjemme, men når du engang er hjemme igen, er savnet efter Namibia mindst 10 gange større!

Jeg vil helt klart vende tilbage, hvis ikke Namibia så et andet sted, men Namibia vil altid være stedet der påsatte starten på mit livs eventyr!