Kimmies små venner

Tusind tak for at hjælpe mig med at planlægge turen – det har været fantastisk!

Hej ALOTT

Tusind tak for at hjælpe mig med at planlægge turen – det har været fantastisk!
Det er svært at fortælle om alt der er sket i de 4 uger, for der sker så meget. Jeg kan knap nok selv holde styr på, hvad der er sket.

Jeg havde fået så mange skræmmehistorier om Namibia hjemmefra, fra alle som jeg fortalte at jeg skulle afsted, at jeg var helt nervøs for turen. Det havde jeg ellers ikke været før. Selvom jeg godt ved at man ikke skal tro på alt, hvad man hører (specielt fra folk som ikke har været der), tog det alligevel lidt glæden fra mig i dagene op til afrejsen.

Men er idag så glad for at jeg tog afsted, for det var jo på ingen måde som folk fortalte mig. Har rejst meget, men aldrig før i Afrika, så det i selv at kigge ud over sletten, var en oplevelse i sig selv.

Endnu bedre blev det jo at komme ud på Wildlife Centre og komme ind i dagligdagen der. Det er mærkeligt nu, at tænke på, hvordan man blev vant til at strudse, små bavianer, springbukke og vortesvin gik frit omkring på farmen. Man vænnede sig så hurtigt til det hele.

Noget af det ved stedet, som jeg synes var det bedste, var at man ikke skulle være for sart. Man er på ingen måde turist, man er der for at arbejde og udrette noget på stedet – det er en rar fornemmelse. Man var beskidt stort set hele tiden, hvad enten det kun var lidt støv eller blod fra kødet, som skulle fodres til dyrerne.

Havde da i hvert fald ikke regnet med at skulle kaste med halve æselhoveder over hegnet ind til løverne eller smide indvolde ind til de vilde hunde. På den led var det ikke noget “pusse-nusse” sted. Hvis du ikke selv sagde fra, blev du sat til alverdens ting, som man aldrig ville komme ud for herhjemme.

Inden jeg tog hjemmefra var jeg meget spændt på at se, hvordan man skulle bo under opholdet og hvordan forholdene var for de frivillige. Forventede det værste, men var positivt overrasket!
Har desuden mødt nogle fantastiske mennesker dernede. Det var overhovedet ikke et problem at rejse alene derned, for man knytter sig hurtigt til hinanden. 🙂

Venlig hilsen og MANGE TUSIND TAK,
Kimmie

Kimmies har sendt os et par billeder fra Namibia