LÆRKE OG DE FORÆLDRELØSE NÆSEHORN I SYDAFRIKA

Lærke
Vi har netop fået den fineste hilsen fra Lærke, som har været på Forældreløse Næsehorns programmet i Sydafrika.

“Jeg ville slet ikke hjem derfra, da det var kommet så meget under huden på mig. Jeg endte med at være der i 6 uger og sikke nogle uger. Jeg startede med at hjælpe til med de store næsehorn, og jeg vil ikke lyve, men det man laver mest er at skovle bæ, men det betyder ingenting, når man så kommer til tidspunktet, hvor næsehornene skal have flaske, for så smelter ens hjerte væk. Jeg hjalp også til med deres andre dyr på farmen, flodheste, meerkats, serval, løver, ugler, antiloper og ikke mindst Zac, en næsehorns kalv der kom ind, mens jeg var der. De skønnede ham til at være tre ugers tid, da han kom.

Efter mine første to uger blev jeg mor til, på det tidspunkt 2 antiloper, men endte med at være mor til tre. De sov i mit værelse om natten, og jeg fodrede dem hele dagen og natten, men det var så berigende. Jeg endte med at lære dem at drikke fra en skål, lave nye fodrings planer til dem og flytte dem mere end en gang. 
Det vigtigste, jeg lærte, ved at være hos Care For Wild var, at jo mere engageret du er, desto mere ansvar får du, og de giver dig lov til at assistere/hjælpe med flere ting. 
Plus, glem aldrig at nyde nuet fremfor at gemme dig bag en telefon!

Hilsen Lærke”

Vil du også være med til at gøre en forskel for de forældreløse næsehorn i Sydafrika? Så læs mere om programmet her!