Louise – ski/board technician!

Louise Madsen – Ski/Board Technician – Hemlock Valley Ski Resort

Efter gymnasiet, et højskole ophold og et år bag et kasseapparat i supermarkedet tog jeg i november 2012 til Canada uden nogen som helst anelse om, at det skulle blive en af de bedste opleveser i mit liv og fuldstændig ændre mit syn på tilværelsen. Jeg skulle afsted, bare for at komme væk før jeg skulle opsluges af en uddannelse, som jeg ikke engang var sikker på at jeg gad. Bare et halvt år, så havde jeg nok fået mit eventyr. 

Sådan er det altså ikke gået, og her et halvt år efter, sidder jeg med en utrættelig lyst på livet og trang til at opleve. Efter et par ugers ferie hjemme i Dk, er kufferten igen pakket og turen går til Banff Natianal Park i Rocky Mountains med et sommerjob som fotograf i baglommen. Selvom mit Visa i Canada udløber til efteråret er eventyret langt fra slut, og et vinter job i Japan er allerede sikret. Jeg ved ikke hvor det hele fører mig hen men jeg er spændt på at finde ud af det!

Canada har gjort mig klogere på livet og en ordentlig håndfuld venner rigere. Jeg har lært at stå på snowboard, været i smokehouse med de lokale indianere, og oplevet en lidt anden side af Canada i de fattige dele af de Indianske reservater. 

Det hele har ikke været en dans på roser, der har været en masse arbejde, travle dage og en stresset Maneger med voldsomme humørsvingninger. Men det har også været en sæson fyldt med masser af fantastiske mennesker, smuk natur, fester, og uforglemmelige øjeblikke.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at det har været den bedste beslutning i mit liv at tage til Canada, hvor det er gået op for mig at livet skal leves og mærkes uden for tryghedens rammer. Mit eventyr er langt fra slut endnu, det er kun lige begyndt og jeg tvivler allerede på om det mon nogensinde får en ende. 

Så jeg kan klart anbefale at komme afsted, hvilket som helst helst sted, Canada, Australien, Kina eller hvor du nu vil hen. Hvis du sidder derhjemme med rejselyst i maven så se at komme ud af vagten.

Hilsen Louise Madsen