MARIA PÅ WILDLIFE RESCUE I NAMIBIA

Hej 🙂

Vi fik mange uforglemmelige oplevelser på farmen, og vi fik et skønt og kærligt forhold til en masse vilde dyr. Især bavianerne kom vi rigtig tæt på, og man kom hurtigt til at knytte sig til dem, som var de mennesker. Det som jeg vil mindes stærkest, er vores gåture med de 25 bavianer, hvor vi så dem lege, hvor vi også legede med dem. De søgte os meget, og ville gerne putte og derudover også undersøge os for lus. Det var også fedt at komme ned og lave noget hårdt arbejde på ens rejse, og på et sted hvor behovet var stort og derfor også meget værdsat.

Jeg lærte meget personligt på farmen, og jeg fik skubbet en masse grænser, og lært en masse dejlige personer at kende fra hele verden. Personalet på farmen er meget dedikeret, og de er meget dygtige. Derudover er det nogle utrolig rare og åbne mennesker. Det sociale på Naankuse, var også med til at gøre opholdet helt i top. 

På safari nordpå i Namibia fik vi en masse skønne naturoplevelser, og vi fik set en masse flotte og spændende dyr. Maden var rigtig god, tilberedt af vores kok på campingpladsen. Det var faktisk også en stor oplevelse at sove i telt ude i det vilde, samt at høre nogle af de vilde dyr være på færd om natten. Guiderne var meget søde og åbne, og var med til at gøre vores safari til en skøn tur. 

Mvh Maria Andersen

Vil du også ned til bavianerne og gøre en forskel så se mere her!