Mathildes afrikanske drøm

“Min tur til Welgevonden er en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv! Det var en helt igennem fantastisk rejse, i de bedste omgivelser med de sødeste mennesker (som jeg stadig har kontakt til). Alle medarbejderne på turen var meget respektfulde og vidende omkring dyrene, og jeg lærte en hel masse om naturen og dyrene i området, hvilket jeg vægter meget højt! Dette afspejlede sig også i dyrenes interesse for os og interaktioner med os – tit var de SÅ tæt på, vi måtte vende om og køre en anden vej.

Der var god tid til at nyde ‘simple living’ og bare at ‘være til’ i campen med et kortspil, en god bog eller udsigten til bjergene og elefanterne der jævnligt vandrede forbi campen. Udover oplevelserne på savannen, fik jeg også oplevet lidt kultur, mødt nogle lokale mennesker, nydt forskellige udsigtspunkter og (uundgåeligt nok) bungeejumpet.

Hele turen var et stort skridt ud af min komfortzone, og det kunne ikke have været mere vellykket. Højdepunkterne var at se glæden hos det næsehorn, vi var med til at sætte fri, efter den havde boet et år hos dyrlægen. At se flere hundrede bisoner stoppe trafikken og krydse vejen lige foran os. Og selvfølgelig at køre parallelt med en legende giraf.”

– Mathilde, Welgewonden