MIA PÅ WILDLIFE CENTER I SYDAFRIKA

mia
Vil du vågne om morgen til lyden af løver og hyænder? Vil du fodre leoparder, geparder og ørne? Vil du bo midt i bushen og have vilde zebra, flodheste og giraffer lige uden for døre? Så er det her noget for dig…

eg er helt høj efter 3 ugers ophold på wildlife center i Sydafrika. Her får du dyrene helt ind under huden. Du får tildelt dine “egne” dyr, som du vil være ansvarlig for den tid du opholder dig på centeret. Du vil stå for alt lige fra rengøring af burer, fodring og rapportering til de ansatte vedr. dyrenes trivsel osv. 

Hvordan ser en typisk dag ud på wildlife centeret: 

– 6.30-8.30: Du starter din runde og tilser, rengører og fordre dine mellem 5-10 dyr (altid faste grupper).

Du rengører klinikken og kødrummet.

– 8.30: Morgenmad 

– 9.30: Morgenmøde hvor de frivillige og ansatte deltager 

– 10.00: “Big Jobs” Her fodre, rengøres de større dyr såsom løver, geparder, leoparder. Du kan f.eks. få til opgave at veje kød til dyrene. Der kan være en opgave som består i at frigive dyr tilbage til naturen igen ect. (altid blandende grupper) 

– 12.30-16.00: Fri tid (her kan du slappe af, babystitting af de dyr der måtte have brug for det, safaritur på området omkring Moholoholo (gratis)

– 16.00-18.00: Du starter din runde igen, tilser rengører og fodre dine mellem 5-10 dyr (altid faste grupper)  

Du rengører klinikken og kødrummet igen 

– 18.00 fri…. kl. 19.00: Du spiser aftensmad med alle de frivillige og nogle af de ansatte. Hver onsdag og torsdag tager du væk fra Moholoholo og spiser. Onsdag er inkluderet, men torsdag skal du selv betale. Det er meget billigt at spise og drikke! 

Jeg har haft mit livs oplevelse, ved at arbejde som frivillig på wildlife centeret i Sydafrika. Har mødt mennesker fra alle steder i verden, forbedret mine engelskkundskaber og ikke nok med det. 

Jeg har gået med geparder, kælet en servals, fløjet en Martial eagle, krammet en sort leopard, frigivet en leopard tilbage i naturen, frigivet utallige fugle tilbage i naturen, overværet dyr som behandles på klinikken osv osv.

Du skal kunne lide og knokle, men gør du det, får du også nogle ekstremt fede oplevelser og et stort ansvar. Naturen er i øvrigt noget af det smukkeste jeg nogensinde har oplevet! Der er mulighed for at besøge Krüger park om søndagen og tilkøbe andre aktiviteter eksternt fra centeret til en rimelig penge. 

Læs mere om Wildlife Center i Sydafrika her!