Mie i Sydafrika blandt løver og antiloper

Mit Sydafrikanske eventyr begyndte i Johannesburg..

Her tilbragte jeg 4 dage på vandrehjem, sammen med andre frivillige, der skulle til andre projekter, og også dem jeg skulle af sted med. Dagene gik med at tage rundt og se en masse spændende ting og steder, og lære om Sydafrikas kultur og om hvordan Sydafrika er blevet til, hvad det er i dag.

På fjerdedagen gik det så mod projektet, hvor vi blev mødt af Mijean, Ian og Yadie, der driver og arbejder på farmen. Vi blev også mødt af de andre frivillige, der allerede var på farmen.

Vi mødte alle dyrene

Dagen gik med at blive introduceret til de 6 løver, de to karakaler Leila og Logan og servalen Zack.

Løverne på farmen er mellem 0 og 12 måneder, og herefter kommer de ud i  store indhegninger i en anden del af reservatet. Farmen vi er på ligger inde i et stort reservat der er delt ind i lejre med en masse vildlivt.

Farmen du skal bo på ligger i bøffellejren, og her er en stor flok bøfler, vortesvin, impalaer, nyalaer og zebraer. I lejrene udenfor er der også giraffer, og den vilde leopard vi var så heldige at se.

I løbet af ugerne var vi på bushwalks hvor vi så alle dyrene.

Arbejdet

Dagene på farmen starter kl. 7 med at give løverne mad og flasker med mælk. Alle løverne får mælk i flasker, og alle får lov til at prøve, hvilket er en ret vild oplevelse!

Efter fodringerne skal der rengøres indhegninger hos både løverne og de andre katte. De fleste dage på farmen foregår meget roligt og med at lege med løverne der skiftevis har playtime i haven. Det tager lige lidt tid at vende sig til at sidde i haven mens der render løver rundt og leger om benene på en 😀

Aktiviteter
Om aftenen er der ofte bålhygge, eller filmaften med de små løver i armkrogen.

Når det er ens tur til at være ude i reservatet, skulle der hentes kød til løverne, ryddes veje eller andre praktiske ting.

Om søndagen står den ofte på spisning på hotellet og en tur til søen, hvor man kan sejle i kajak og slikke solskin.

Ud over at være på farmen tilbydes der en masse aktiviteter uden for reservatet. Jeg deltog i elefantsafari, gepard og tiger interaction, ziplining og en tur til både Krüger og Marakele nationalpark.

Alle tingene jeg deltog i var helt fantastiske og sjove, og specielt elefant safarien var en kæmpe oplevelse!

Over al forventning

Min tur til Sydafrika var over al forventning, og jeg har haft 5 fantastiske uger, hvor jeg har lært en masse om mig selv, og dannet bånd med både mennesker og dyr!

Det er først efter jeg er kommet hjem og har kigget på billeder at jeg virkelig kan forstå alle de ting, jeg har oplevet, og jeg vil altid huske min tid i Sydafrika med et smil på læben og et savn i hjertet.

Tak for mit livs oplevelse til ALOTT, vil aldrig glemme den!