Mit ophold i USA

Mit ophold i Florida var helt fantastisk. Man møder så mange skønne mennesker, som virkelig brænder for det de laver. Hele deres verden handler om at redde hesteliv. Man oplever så meget kærlighed til dyrene, og det er ikke kun til hestene. Der er også en masse dejlige hunde, som er med til skabe en skøn stemning. Derudover møder man også mange andre frivillige, som er kommet af samme grund man selv tog afsted.

Det er en hel anden verden derovre, og det er ikke en verden man vil gå glip af. Der er både hunde, kaniner, høns, fritter, katte, marsvin, et par æsler og selvfølgelig heste. Man skal være forberedt på at hele turen ikke handler om at ride og klappe heste.

Der er noget hårdt arbejde som skal gøres, og man bliver svedig og beskidt. Så man skal være klar på at få jord under neglene, men det er det hele værd. Når man får lov til at arbejde med hestene, og får lov til at prøve at komme tæt på en hest som er bange for mennesker. Og man kan jo altid hoppe i poolen når man er færdig med arbejdet.

Med alt det sagt er der selvfølgelig også dejlige rideture, og naturen derovre er helt fantastisk. Man laver også mange andre sjove ting, såsom at tage på stranden eller i zoologisk have.

Jeg var kun i Florida i 4 uger, men jeg ville ønske jeg havde taget mindst 4 uger til. Hele turen satte ens liv i perspektiv. Og ja! Det var helt forfærdeligt at rejse derfra. Der er så mange ting jeg savner! Når man lever så tæt på noget i så lang tid, og det ender med at blive ens hverdag, så er det svært at rejse fra det velvidende at man måske aldrig kommer igen.

Men jeg vil ikke have været foruden min rejse, fordi jeg har fået en fed oplevelse, en masse nye venner og jeg har fået lov til at udleve en drøm. Jeg vil helt klart anbefale den tur for alle som har en lille smule interesse for heste, og også selv man ikke har interesse, men bare vil gøre noget godt, fordi selvom man ikke tror det, så gør man en forskel.