Mød Heidi og Kasper!

Hør, hvad de lavede og hvordan det gik, da Heidi og Kasper rejste sammen til Australien og brugte 2 uger på WILDLIFE programmet!

Hej Linda,

Ville bare lige sige tak for den oplevelse du gjorde mulig for os.

Det var helt fantastisk. Som lovede kommer der lige en lille feed back på hvad vi lavede samt billeder fra vores ophold.

Vi havde jo først en overnatning i Cairns før vi blev kørt til Wildlife Habitat i Port Douglas. Her fik vi en lækker buffet og en kort briefing inden vi skulle møde til første arbejdsdag bagefter.

Vi blev hentet hverdag kl 7.00 og havde fri omkring kl 14.30. Vi havde 2 fridage på en uge, som vi selv kunne vælge. De første 2 timer hver dag var de hårdeste. Her skulle vi gøre parken pæn og præsentabel for gæsterne. Arbejdet bestod af rengøring hos dyrene og rive parken. Kl. 09.00 var der en lækker morgenbuffet. Herefter var arbejdet meget forskelligt. Vi har i de 2 uger vi var der blandt andet arbejdet med: tilberede mad til dyrene, i regnskoven for at plukke planter til koalaen, være med på guidetur, tage sig af de sårede dyr, vedligholde plantager, fodre dyrene, give dem medicin og andre små opgaver.

Det har været alletiders oplevelse for os og personalet har været fantastiske. De er alle søde og sætter pris på at vi er der, da vi er god aflastning for dem. Personalet har været gode til at lære fra sig og har gjort alt for at opfylde vores ønsker. Vi rejste som et par og de gjorde det muligt for os, at tilbringe det meste af tiden sammen. Hvis du vil gå lidt rundt i parken som gæst er man velkommen til det, ligesom man ikke skal spørge, hvis man har brug for en pause eller lign. Man har meget frie tøjler.

Derudover har de været meget hjælpsomme med at give råd til ture på ens fridage osv. En af dyrepasserne var endda så gæstfri at tilbyde os husly og mad dagen før vi skulle flyve fra Cairns. Sådan er de bare hjælpsomme og gæstfrie.

Det eneste negative var vel at et 2 ugers ophold ikke er nok, hvis det stod til os. Her har man lige lært de fleste rutiner og selv ved man skal gå i gang med uden en dyrepassers tilstedeværelse. (ALOTT red. opholdet er nu minimum 4 uger, efter flere af disse tilbageldinger)

Alt i alt en fantastisk oplevelse at prøve frivilligt arbejde, og så i de omgivelser. Dejligt vejr, fantastisk dyre- og planteliv.

Kan lige tilføje at det hostel vi boede på i Port Douglas også var helt verdensklasse. Lækker pool og sødt personale.

Har lige vedhæftet nogle billeder fra vores ophold.

Igen tusind tak for at i gjorde det muligt.

Mvh Heidi & Kasper

Heidi og Kasper som frivillige i Wildlife Habitat