NICOLE I ZIMBABWE, SYDAFRIKA & NAMIBIA

Nicoline og næsehorn
Jeg har i løbet af 2018 rejst en hel del med travelALOTT hvilket jeg har været rigtig glad for. rigtig god service og rigtig lette at få fat på hvis man har brug for hjælp eller har et spørgsmål. På min seneste rejse med travelALOTT kombinerede jeg 3 forskellige projekter, hvilket jeg helt klart kan anbefale.

Det første program jeg besøgte var Zimbabwe – Lion Center Vic Falls

Min tur til Zimbabwe var helt fantastisk. Jeg var der i 3 uger og oplevede en helt masse fede ting. Vi brugte meget tid i Zambezi National park hvor man så alt lige fra elefanter til hyæner til aber osv. Vi brugte selvfølgeig også massere tid med løverne, vi tog dem ud på gåture og vi lavede ” legetøj ” til dem ud af grene, blade og hvad man ellers kunne finde ude i naturen. Jeg brugte også en dag i min weekend på at tage ud til Victoria falls hvor jeg prøvede Gorge swing, 70 meters frit fald udover vic falls, det var en helt sindsyg oplevelse. 

Menneskerne på projektet er mega søde og imødekommende. De går rigtig meget op i at du har det godt og de er vilde med at lære dig alt om kulturen og dyrelivet i Zimbabwe. 

Mit største og faktisk også eneste problem var et forsinket fly, hvilket betød at jeg ikke kunne nå frem til tiden i den sidste lufthavn, men jeg ringede ind til TravelALOTT og de ordnede det hele for mig 🙂

Det andet program jeg besøgte var Sydfrika – Forældreløse næsehorn

Jeg havde æren af at tilbringe 2 uger med de forældreløse næsehorn. Det var en helt speciel oplevelse! Man lærte rigtig meget om de forskellige næsehorn og hver deres historie. Det var også en smule urealistisk at tænke på alt hvad der er sket dem inden de kom til projektet, også se den store forandring efter de har været på projektet i noget tid, det var virkelig fantastisk! 

Der var selvfølgelig også en masse hårdt arbejde og rengøring, men det var det hele værd når man også skulle fordre dem med sutteflaske 6-7 gange om dagen.  
Nogle gange kørte vi også ud for at se til de større næsehorn som projektet havde sat ud i naturen igen, hvilket også var en rigtig fed oplevelse. 
Det var i det hele taget en kæmpe og virkelig spændende oplevelse, og der var hele tiden en masse nyt at lære. 

 Det tredje program var Namibia – Wildlife Rescue

Nu har jeg være på projektet 2 gange, første gang i 12 uger og anden gang i 6 uger. 
Jeg syntes programmet er helt fantastisk, man arbejder med forskellige dyr hver dag og der sker også en masse forskellige ting hele tiden så det er aldrig rigtig kedeligt. Du kommer ud og gå med geparder og bavianer hvilket var noget af det jeg syntes bedst om! Når man er ude og gå med bavianerne kravler og hopper de rundt på en, og man kan gå ud og bade med dem i vandhullerne også tager de noglegange en lur på ens mave 🙂 
Man kommer ud og ride hvor man kan se zebra, giraffer osv. Man kommer også ud og fodre de større dyr som løverne, geparderne og mange flere. Jeg var også så heldig at babysitte en lille baby bavian, hvilket var rigtig hyggeligt! 

Du oplever noget nyt hver dag, og der er ingen dage der ligner hinanden. 🙂