PERNILLE PÅ GRAND KIWI TUR I NEW ZEALAND

Pernille rejste i 2016 til New Zealand for at være på vores Ranch Homestay Horse program i 6 måneder. Efter et halvt år på Ranch programmet, ville hun gerne se det meste af New Zealand på så kort tid som muligt og bare have en fed afslutning på hendes New Zealand eventyr – derfor valgte hun at tage på vores 18 dages Grand Kiwi tur.

Jeg var rigtig glad for at jeg tog på Grand Kiwi turen! Jeg synes nemlig at jeg fik set hele New Zealand, både Nord- og Sydøen, på en rigtig god måde – især nu hvor jeg faktisk var rejst alene afsted, men også selvom at Emilie og jeg gjorde det sammen. Der var så mange søde mennesker med på turen, i gruppen, vores buschauffør og guiden, og vi havde mange super gode, sjove og hyggelige oplevelser sammen. Jeg føler ikke at jeg kunne have set eller oplevet New Zealand på samme måde hvis jeg havde gjort det på egen hånd. Kan varmt anbefale turen til dem der tager til New Zealand, både alene men også sammen med andre, og som gerne vil opleve hele landet!

Mange hilsner
Pernille Damgaard-Jacobsen