PLACERINGS TIPS

placering
Vores top tips til at få din ansøgning til at skille sig ud for værtsfamilierne! Så, du har færdiggjort din ansøgning og sidder nu og venter på at matche med den perfekte værtsfamilie. Føler du dig nervøs? Er du bange for, at du slet ikke finder en god værtsfamilie? Bare rolig!

Læs vores top tips nedenfor, for hjælp til at forbedre din ansøgning og finde en fantastisk værtsfamilie endnu hurtigere!

  • Upload en video – det er en god måde at bringe din ansøgning til live på. Værtsfamilier elsker at se deres potentielle au pair på film, og det vil give dem et godt indblik i din personlighed, dine engelske kundskaber og dit liv herhjemme.
  • Sørg for at alt kontakt information er opdateret – svar på alle emails, telefon opkald og beskeder hurtigt! Hvis en værtsfamilie giver dig et tidspunkt og dato for en telefonsamtale, så sørg for at være klar og have telefonen klar.
  • Sørg for at dine familiemedlemmer er opmærksomme på, at værtsfamilierne måske ringer – hvis dine familiemedlemmer ikke snakker engelsk, kan du forberede en kort tekst på engelsk, så de på engelsk kan fortælle værtsfamilien, hvornår de kan ringe igen.
  • Opdater din ansøgning – har du opnået mere erfaring med børnepasning, siden du ansøgte? Kører du oftere? Har du øvet dit engelske? Har du fået nye hobbyer? Hvis det er sagen, så opdater din ansøgning og fortæl os det!
  • Vær klar på at passe børn i alle aldre samt mere end et barn.
  • Vær klar på at blive placeret hvor som helst i USA. Du vil få masser af muligheder for at rejse rundt i USA og tjekke lokationer af din bucket list. Det vigtigste er, at du får en værtsfamilie, du har det godt hos, og ikke hvor i USA de bor.
  • Informer os, hvis noget ændrer sig i forhold til din tilgængelighed/ferie datoer.
  • Vær forberedt på at snakke med en amerikansk værtsfamilie – læs ”When a Family Calls”, hvis muligt, og øv dine engelske samtalefærdigheder så meget som muligt.
  • Vær venlig, entusiastisk og høflig når værtsfamilien ringer og vigtigst af alt – vær dig selv!

Har du andre gode tips og ideer, er du velkommen til at dele dem med os!

Et par fif til dit interview med potentiel værtsfamilie

Når man som Au Pair skal have sin første samtale/interview med en potentiel værtsfamilie, kan der være rigtig mange spørgsmål man gerne vil spørge værtsfamilien om og selvfølgelig også omvendt. Her giver vi vores bud på, hvordan man får det bedste ud af et interview med en potentiel værtsfamilie.

Det allerbedste råd vi kan give er: Vær dig selv!

Når værtsfamilier under et interview eller i e-mails stiller dig spørgsmål, så vær 100 % ærlig. Spørger de dig om din erfaring med børnepasning eller om du kan lave mad, så fortæl dem din erfaring og hvor langt dine evner rækker. Hvis du for eksempel har det bedst med at følge en opskrift, så sig det.

Forbered dig på ting du gerne vil spørge værtsfamilien om. Lav eventuelt en liste med spørgsmålene så du ikke glemmer dem inden eller under samtalen.

Aftal gerne endnu en samtale, hvor man har mulighed for, at få uddybet de spørgsmål man har stillet eller spørge ind til foregående samtale. Efter den første samtale har man tid til, at sunde sig og tænke lidt over alle de nye indtryk, man har fået af familien.

En anden vigtig ting er, at definere hvad man f.eks. mener er normalt. Hvad der er normalt for dig, er muligvis ikke normalt for værtsfamilien og omvendt. Et eksempel, hvis du er vant til at køre en middel-størrelse bil, så er middel-størrelse for din værtsfamilie måske noget helt andet.

Har du som nuværende eller tidligere Au Pair, nogle gode råd til kommende Au Pairs og deres interview med værtsfamilier? Eller er der noget du ville have ønsket, du havde delt med familien inden?