PRAKTIK I UDLANDET – MEN HVOR…?

praktik
Vil du gerne i praktik i udlandet, men har lidt svært ved at beslutte dig for, hvor du gerne vil hen? 🌎 Don’t worry, lad os beskrive destinationerne for dig og hjælpe dig med at vælge, hvilket land der er helt perfekt til dig 😀.

Canada

Det smukke nord lige over USA. Minder selvfølgelig på mange måder om USA, men befolkningen er flinkere – det siges at canadierne er nogle af de høfligste folk i verden og de er virkeligt også alletiders. De er meget åbne overfor folk, og Vancouver specielt er et mix af forskellige kulturer – der er fx også en stor China Town, og der er ofte parader som fejr forskellige nationaliteters ”helligdage”, fx Saint Patricks Day, Kinesisk Nytår og til Pride er hele byen smykket i alle regnbuens farver.
Vancouver har derudover storby feel, med fancy barer, caféer, masser af shoppe muligheder og kunstmuseer, samt nogle af verdens bedste biografer (rigtig mange Hollywood film filmes i Vancouver, fx 50 Shades Of Gray, alle Twilight filmene, Deadpool, Tron og mange mange flere…).

Hvis du vil se hvor fantastisk smuk byen er, kan jeg klart anbefale denne instagram: https://www.instagram.com/curiocityvancouver/

Derudover er den omringet af bjerge og hav, og canadierne elsker deres natur of friluftsliv, så hvis man er til hiking, ski og kayak er det perfekt.

Australien

Sol, varme, lækre strande og surfer dudes. Sydney er en smuk by og befolkningen er maget laid-back og afslappede og cool. Maden er glimrende og man løber aldrig tør for ting at lave. Igen er de meget glade for naturen og hvis man vil forsøge sig med klatring, surfing eller lære at dykke, så er man kommet til det rette sted.
Mange tænker at Australien er fyldt med farlige dyr – og det er det også, men det er ikke noget man skal gå rundt og være bange for overhoved. Med mindre du bevæger dig ud i Outbacken, vil du højst sandsynligvis ikke møde noget vildt og hvis du gør, så bare sørg for at lytte til de lokale, som er alt for seje til at håndtere selv de største edderkopper.

For et lille indblik i Australien, kan jeg klart anbefal du besøger: https://www.facebook.com/SeeAustralia/

New Zealand

Har modsat Australien ingen farlige eller giftige dyr overhoved. New Zealand er fantastisk smukt, grønt og frodigt! Hvis du har set de storslåede klip med bjerge og grønne landskaber i Ringenes Herre, så ved du også hvordan New Zealand ser ud.

Du kan få et lille peak her: https://www.instagram.com/annekatrineeriksen/

Mauritius

Vores klare topseller. Mauritius er den her bounty ferie-ø ud for Madagascar. Hvide strande og øen er omringet af koralrev, så hvis man vil dykke, er dette stedet for en (koralrevene sørger også for, at hajer og lignende ikke kommer ind – meget rart). Her er stemningen AFSLAPPET, ø-mentalitet. Virksomhederne er moderne og praktikmulighederne er mange, men det er vigtigt man er indstillet på, at det hele kører i et lidt mere afslappet tempo end vi er vant til herhjemme. De fleste elsker det, men for nogle kan det være lidt frustrerende.

Man bor i huse med 2-3 roomies – husene er fuldt møbleret, dog med møbler som ofte er mere praktiske end smukke, men der mangler intet. Og så er det billigt at bo her, husleje inkl. vand, varme, el, internet og tv, koster typisk omkring 2.000kr. i mdr.

Trine er dernede lige nu, hendes billeder er ret lækre: https://www.instagram.com/trinejulius/

Chile

Santiago tilbyder masser af muligheder for at have det sjovt! I og omkring byen er der masser af klatring, rafting, ridning og vandring. Det tager omkring 2 timer at komme til nogle af verdens bedste strande og om vinteren kan du på kun 1,5 time køre op til det nærmeste skicenter. 
 
Derudover kan du også bare læne dig tilbage og nyde storbyens pulserende atmosfære, tag til koncerter, gå rundt i byens små gader og besøg sjove butikker, tag på kunstudstillinger eller besøg et af byen kæmpe store shopping centre.