RASMUS PÅ RANCHSTAY I CANADA

Canada
Det første sted jeg var placeret var en stor oplevelse. Særligt at jeg fik muligheden for at opleve Calgary var en spændende afveksling i opholdet.

Jeg ville dog gerne flytte da jeg ikke brød mig om at arbejde med familien, der kunne være ubehagelige i arbejdsmæssige situationer. Desuden blev det efter ca. 2 uger for ensformigt med at passe heste, som ikke er en interesse jeg brænder for.

Jeg fik derefter hjælp til at komme ud til en tradionel farm med dyr og afgrøder, hvilket var et skønt sted at være med en meget imødekommende familie.

Jeg blev placeret hos en familie hvor jeg var deres blot anden deltager og de var derfor i gang med at lære hvordan de ville have det foregik. De gjorde dog et rigtigt godt arbejde og jeg følte mig meget velkommen.

Desuden hang jeg meget ud med de unge i familien som værtsforældrenes børn og deres venner. Vi lavede mange forskellige ting og tog bl.a. til West Edmonton Mall som tidligere var verdens største shoppingcenter, vi tog ud at spise og vi spillede kort om aftenen.

Det var meget hyggeligt og er nogle mennesker jeg stadig holder kontakten med.